- En stor sjanse for meg

Eduards Daškevičs (19) har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2022-sesongen:

Annonse:

Den hurtige driblevingen fra Latvia har signert kontrakt med HamKam. Unggutten har siden han var 16 år tilhørt Anderlecht og Belgisk fotball, så han har allerede opparbeidet seg en god del erfaring utenfor gutterommet. Han gleder seg til å ta fatt på et nytt eventyr på Hamar:

- Dette er en stor sjanse for meg. En stor klubb hvor jeg ønsker å bygge meg opp til å bli en viktig spiller, innleder unggutten som har vært på prøvespill i HamKam i et par uker allerede.

- Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av mine nye lagkamerater. Føler meg komfortabel i garderoben og har gode samtaler med gutta. Flotte fasiliteter og alt ligger tilrette for å bli en god fotballspiller her.

Han tror erfaringen fra Beliga kommer godt med.

- Det virker som det er ganske likt her i Norge som det er i Beliga, så det blir ingen stor overgang sånn sett. Mye av den samme mentaliteten.

Eduards er hurtig og god dribler med ambisjoner om å bli bedre.

- Jeg er glad i å spille offensiv fotball. Har en god venstrefot og er glad i utfordre 1 vs.1. Jeg ønsker å kunne bidra til å hjelpe laget til å vinne ligaen, score mål og være en viktig bidragsyter, forteller Daskevics til hamkam.no.

Annonse fra Eliteserien: