Endelig bedre i kamp enn på trening

(HamKam - Fredrikstad 5-6): Å få ut sitt aller beste i kamp er iblant en vrien øvelse. For HamKam har det stort sett vært umulig, men mot Fredrikstad klarte endelig hjemmelaget å ta fram sitt aller beste i kamp.

Annonse:

Lave skuldre, godt overblikk, fine bevegelser, presise pasninger og kontrollerte avslutninger fra gode posisjoner var noe av hva Kamma leverte i kampen mot Fredrikstad. Naturligvis ikke hele tida, men langt oftere enn hva gjengen for eksempel viste på treninga på Gaalaas dagen før.

- Det er første gang vi kan si at vi er bedre i kamp enn på trening, konkluderte spillerne etter halvspilt kamp på Briskeby, før de ble enige om å fortsette på sammen måten.

VAKKER FOTBALL
Fredrikstad ledet riktignok med et par mål halvveis, men det spilte mindre rolle. Kvaliteten var uansett svært oppløftende, og det fortsatte jaggu etter pause også. Gang på gang sagde hjemmelaget seg framover med gode pasninger, og de fleste av lagets fem scoringer kom etter vakker angrepsfotball. Nydelig.

At gjestene fra Fredrikstad banket inn smellvakre mål fra distanse kunne ingen laste keeper-vikar Dawiit for, og laget i verdens vakreste drakter gjennomførte en veldig god kamp. Og spillerne smilte fornøyde da de ruslet av banen. Det kan faktisk være fryktelig morsomt å spille en jevn og fin kamp og det er enda kulere at veldig mange av spillerne viste seg fram fra sin beste side.

GOD MOT DE BESTE
- Å være god mot de gode er vrient for alle fotballspillere i hele verden. I dag våget samtlige på hjemmelaget å være rolige og gode i perioder av kampen. I andre perioder av kampen koker seg det vanlig, men likevel er det klar framgang for veldig mange, sier trener Kai Kristiansen.

Disse spilte mot FFK: Dawiit, Andreas, Elias, Kim, Andre, Tommy (1), Rambo, Aleksander, Eirik (1), Morten (1) og Martin (2).

NB! Martin spilte sin siste kamp for HamKam for denne gang. Nå flytter han og starter på nye eventyr. Lykke til, Martin!

Annonse fra Eliteserien: