Endelig billettsalg

Etter 12. oktober åpnet det for å kunne ha 600 tilskuere innenfor portene igjen. Mot Sogndal 24. oktober kommer første mulighet på Briskeby. Viktig info om hvordan dette løses finner du her:

I hensyn til smittevernsrestriksjonene som alle toppklubbene har forholdt seg til har det til nå kun vært 200 tilskuere på Briskeby. Hittil har vi primært prioritert billettene til sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere. Nå åpnes det for 600 tilskuere og dermed også noe billettsalg på HamKam APPen i forkant av de resterende hjemmekampene. Med forbehold om endringer fra FHI og fotballforbundet.

- Vi synes det er veldig gledelig å kunne åpne for flere tilskuere på Briskeby, og vi skal være godt forberedt på å ivareta smittevernet på en god måte, forsikrer daglig leder John Anders Rise.

Det er fortsatt strenge restriksjoner vi må forholde oss til, også med 600 tilskuere. Disse skal deles opp i tre grupper med tre forskjellige innganger. På Briskeby betyr det at vi vil ta i bruk "gamle sittan" (Eidsiva tribunen), kortsiden mot Vangsvegen og langsiden mot Fredvang Allé.

Det blir IKKE billettsalg på kampdag. ALLE billetter må kjøpes digitalt på nett eller via HamKam APPen.

Totalt vil vi selge 300 billetter foran hjemmekampene våre. Resterende 300 fordeles til sesongkortinnehavere, samarbeidspartnere, BriskebyBanden og æres- og bragdmedlemmer.

Billettsalget åpnes på mandag og invitasjoner til sesongkortinnehavere, bragd- og æresmedlemmer og VIP kommer samme dag.

Sånn deles inngangene:

Sesongkortinnehavere og bragdmedlemmer vil fortsatt sitte på Eidsivatribunen med inngangen de har benyttet seg av tidligere.

Inngang Eidsiva
Inngangen bak busstoppet ved Vangsvegen er inngangen til Eidsivatribunen.

 

De som kjøper de 200 billettene på Felt Nord i appen får eget felt på kortsiden mot Vangsvegen med inngang i hjørnet under storskjermen og siden av hovedkiosken. Billetter kjøpes i appen.

Inngang Vangsvegen
Inngangen til dem som har kjøpt billetter. Inngang i hjørnet under storskjermen.

VIP og æresmedlemmer vil ha samme inngang som tidligere i år ved Yngresinngangen hvor det bygges nytt klubbhus. Her vil det også komme noen billetter for salg i HamKam APPen under Felt G.

Inngang Yngres
Inngang for VIP, æresmedlemmer, klubbgjester og salg på Felt G. Gjennomgangen mellom Yngres og nybygget.

 

Annonse fra Obos-ligaen: