Endelig hjemmekamp for Gatelaget

Ventetida er over! Onsdag 29. september klokka 12.00 spiller endelig Gatelaget seriekamp på hjemmebane. Og med Vålerenga som motsatnder er det helt sikkert duket for en fin test for grønnbuksene.

Kampsesongen for Gatelaget blir forholdsvis kort denne høsten, men siden laget har ventet siden oktober 2019 på å spille på eget gress, er det ingen som klager på kort sesong.

HamKam har havnet i denne pulja: Raufoss, Lillestrøm, Vålerenga, Stabæk, Moss, Fredrikstad og HamKam. Lagene møtes i enketserie og slik spilles hjemmekampene:

Onsdag 29.9 klokka 12.00 - HamKam - Vålerenga på Briskeby.
Onsdag 13.10 klokka 12.00 - HamKam - Stabæk på Børstad.
Mandag 01.11 klokka 15.00 - HamKam - Raufoss på Børstad.

Normalt spiller Gatelaget alle sine kamper på Briskeby, men da Stabæk kommer på besøk kolliderer den kampen med et annet arrangement på Briskeby. Oppgjøret mot Raufoss spilles tre timer før de samme lagene møtes til seriekamp i OBOS-ligaen på Briskeby og da er gatelaget til Raufoss invitert som gjester til den kampen. For å få til alt dette må oppgjøret mellom gatelagene spilles på Børstad.

Bortekampene spilles slik:
22.09 Moss - HamKam 2-16
06.10 Lillestrøm - HamKam
27.10 Fredrikstad - HamKam

Har du lyst til å se Gatelaget spille? I morgen kan du oppleve en helaften på Briskeby: HamKam - Vålerenga klokka 12.00 og HamKam - Sandnes Ulf klokka 20.00. Bedre kan det neppe bli!

 

Annonse fra Obos-ligaen: