Endelig kamptrening

(Kongsvinger - HamKam 6-5): Å trene er en ting, å spille kamp er noe ganske annet. Kommende uke starter Østlandsligaen igjen og da passet det perfekt med en treningsmatch mot våre nye venner fra Kongsvinger.

Annonse:

Vertene fra Gjemselund er inne i sin første sesong med eget Gatelag og KIL har på veldig kort tid blitt et meget godt lag. Sist gang lagene møttes spilte de uavgjort i serien og også dagens treningskamp ble veldig jevn og fin. At hjemmelaget vant var helt greit, siden de både var hakket bedre og ledet med et og to mål gjennom store deler av kampen.

SPILLEGLEDE
Lagene har ikke spilt kamper siden siste dag under Landsturneringen i Bergen 14. juni, og to lange måneder uten kamper sørget for at spillerne både var spillesugne og ikke minst glade for å endelig møte andre lag igjen.

Gjensynsgleden på og utenfor banen var stor og spillerne sørget for en perfekt gjennomkjøring for begge lag.

Kamma har i hele sommer slitt med mange og langvarige skader. Slik er det fortsatt og mot KIL var ikke mindre enn fem-seks av de "faste" spillerne ute av ulike grunner. Flere av dem er tilbake ganske snart, mens et par trofaste travere trolig blir uten en god stund framover.

SKADER FORTSATT
- Alle lag vil merke at en del av de som trener og spiller flest kamper er borte i lengre perioder. Heldigvis er det verst for de som er skadet og borte. Vi er fortsatt mange nok til at både treninger og kamper er godt besøkt, og når noen er borte kan andre spillere gripe sjansen og skinne litt ekstra. Slik er det også hos oss, sier Kai Kristiansen og legger til at håpet er å stille med jenter i flere av kampene i høst.

HÅPER PÅ JENTER
- To av jentene våre er ute med skader og har vært det i hele år. Et par andre trener iblant, men er ikke aktuell i kamp riktig ennå. Med litt bedre treningsframmøte håper vi at noen av jentene også blir med på kamp etter hvert, sier Kristiansen som hadde meg seg disse ni spillerne til Gjemselund:
Kjell, Kim, Andreas, Elias, Eirik (1), Metkel (1), Aleksander K (1), Alexander H (1) og Dawiit (1).

 

Annonse fra Eliteserien: