rasen_tom

Endelig proff!

Jonas Dobloug Rasen har signert sin første profesjonelle kontrakt.

Annonse:

Jonas har vært HamKam-spiller siden han var 7 år og nå har tusenvis av treningstimer i grønt gitt avkastning for den ambisiøse 18-åringen. Fra og med i dag er hamarsingen profesjonell fotballspiller med kontrakt frem til sommeren 2025.

– Endelig! Dette er et stolt øyeblikk for meg.  Jeg ble i prinsippet født med et grønt hjerte og  har vanket på Briskeby så lenge jeg kan huske. Å få navnet mitt på en av plassene i garderoben og muligheten til å bli en av de "store" guttene, er stas,  sier en tydelig stolt unggutt.

Rasen viste seg frem på A-laget allerede vinteren i fjor og scoret i sin første opptreden - i treningskampen mot Gjøvik-Lyn. Han ble toppscorer for 2. laget til HamKam, som ble ledet av Tom Dent og som rykket opp fra 4. divisjon . Nå gleder Jonas seg til å spille i Norsk Tipping-ligaen, men drømmer også om å få sine første minutter for førstelaget. – Jeg har fortsatt god tid og jeg stresser ikke. Det blir gøy å spille mot lag som Elverum, Hønefoss og Førde, men samtidig vet jeg jo at Lillestrøm, Vålerenga og Rosenborg ikke er så veldig langt unna, sier "ny-proffen" med et smil.

- Jonas er en hardtarbeidende lokal spiller som har gjort det godt på treninger med A-laget det siste halve året. Den største styrken er hans allsidighet og ærgjerrighet, sier hovedtrener Jakob Michelsen. Allsidigheten har allerede kommet til syne i treningskampene, der Jonas har bekledd flere posisjoner i oppkjøring.

Vi gratulerer Jonas med kontrakten!

 

 

Annonse fra Eliteserien: