Grorud borte

Gatelaget serieåpnet med borteseier

(Grorud - HamKam 3-5): Etter 29 treninger og fire treningskamper etter nyttår var Kamma endelig klare for seriestart mot Grorud på bortegress onsdag. Med noen debutanter på plass var det en spent gjeng som tok på seg kampantrekket og åpningskampen ble akkurat så fin og spennende som vi hadde håpet på.

Annonse:

Å spille kamper er alltid spesielt. Enda mer spesielt blir det når vi snakker om serieåpning. Den gode, litt utrygge og samtidig deilige følelsen av å komme i gang sprer seg for alle fotballag på alle nivåer i hele verden - også i Østlandsligaen vår.

Med Andrine og Johannes som debutanter i tillegg, var sesongstarten noe mange hadde gledet seg til. Et par av våre nye jenter på laget fant ut av spenningen rundt en slik kamp ble såpass stor at de valgte å si nei takk til plass på bussen denne gangen, med avtale om at vi forsøker igjen neste gang det er seriekamp på programmet.

NYKOMMERE
- Å våge å spille den første kampen er alltid en stor prestasjon og vi har alle stor respekt for de som velger å vente litt før de hopper uti det. Det vi uansett vet er at mestringsfølelsen og stoltheten over å våge er enorm enten den kom allerede mot Grorud for Johannes og Andrine, eller mot annen motstand senere denne sesongen, sier trener Kai Kristiansen og legger til at antall nye spillere er høyt på Kamma-treningene.

- Så langt har 16 nye spillere vært innom treningene våre for første gang i 2024. Av disse 16 er sju av dem jenter. Det er en utvikling vi virkelig liker, sier Kristiansen som så laget sitt vinne en jevn kamp mot Grorud 5-3.

FRAMGANG
- Resultatet er ikke det viktigste denne sesongen, heller. Det var mye viktigere at kampen var jevn og at begge lagene var fornøyd med egen innsats etter kampen. Moro å se at Grorud har fått enda flere hyggelige spillere på sitt lag, understreker Kristiansen før han forsyner seg grovt av lasagnen.

Disse 10 var med på serieåpningen: Elias - Kim, Andreas, Aleksander, Metkel (3), Pål, Etienne (2), Johannes, Andrine, Daffi.

Neste kamp onsdag 24. april klokka 12.30 på Briskeby: HamKam - Lillestrøm.

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: