Enkerud forlenger med Kamma!

Jonas Enkerud (32) kom fra Elverum foran 2019-sesongen. Nå tar han fatt på sin femte sesong i HamKam-trøya:

Annonse:

Tidligere i desember har Kirkevold, Lønstad Onsrud, Jendal og Melgalvis på rekke og rad signert forlengelser. Nå blir Jonas Enkerud nestemann i rekken. Jonas har på sine fire sesonger spilt 117 kamper, scoret 35 mål og assistert sine lagkamerater 23 ganger. Det betyr målpoeng i annenhver kamp. 

Ønsker å bygge videre

Nå gleder han seg til å tre på seg Kamma-drakta for femte sesongen på rad.

- Klubben tok kontakt før sesongslutt, hvor jeg ønska å avvente situasjonen til sesongen var avklart. Da klubben tok kontakt igjen nå gikk tingene kjapt, innleder den sterke angriperen.

- Jeg liker å spille fotball, og trives veldig godt med å være HamKam-spiller. Jeg ønsker å være med å bygge videre på det vi er gang med.

Enklere valg

32-åringen har også ambisjoner for kommende sesong.

- Personlig ønsker jeg å gjøre mitt beste for å bli enda bedre kommende sesong og hjelpe laget enda et hakk oppover tabellen.

I 2022 fikk mannen med pannebåndet sin føreste sesong som Eliteseriespiller. Noe han ser på som svært god erfaring å ta med seg inn i kommende sesong.

- Å spille i Eliteserien ga veldig mersmak. Det er jo med på å gjøre valget mitt enklere med å forlenge med HamKam. Nå skal julen nytes før jeg er klar for en lang oppkjøring. 

Lagspiller

Hovedtrener Jakob Michelsen sier dette om forlengelsen:

- Vi er veldig glade for at Jonas ønsker å være med oss videre til neste sesong. Jonas er en riktig lagspiller, som alltid jobber hardt til lagets beste, innleder hovedtreneren før han avslutter:

- Jonas hadde en stor del av æren for opprykket i 2021 og vår flotte 2022-sesong. Han er taktisk sterk og samtidig en lokal spiller, som alltid bidrar til deg gode miljøet vi har i garderoben.

 

Jonas Enkerud.png
Mannen med pannebåndet blir å se jublende på Briskeby også kommende sesong

 

Annonse fra Eliteserien: