Enok Naustdal har signert

VIDEO: Enok Naustdal (16) fra Florø har signert en treårs-kontrakt med HamKam:

Annonse:

Det har vært flere klubber som har hatt øynene oppe for talentet fra Sogn & Fjordane. Unggutten har blant annet vært og trent med Bodø/Glimt og Viking. Dette sier unggutten om overgangen til HamKam.

- Allerede fra første treninga jeg hadde her i HamKam ble jeg tatt godt i mot. Her er det også flere unge spillere som jeg kjenner fra før av. Kjente det egentlig allerede fra første trening at dette var en fin plass å gå til. Dette blir god læring for meg, forteller unggutten til hamkam.no.

Enok har vokst opp på vestlandet med to eldre brødre som også har funnet veien til toppfotballen.  Eldstebror Torje (22) spiller i Eliteserien for Haugesund, mens Brage (19) spiller i Strømmen IF. Nå er altså yngstemann klar for HamKam.

- Kan vel si at vi er en fotballgal familie og jeg har vel latt meg påvirke av dem. Jeg har absolutt lært mye av storebrødrene mine på veien, meddeler vår nye nummer 18.

Hele intervjuet med vår nye midtbanespiller ser du her:


Enok er ikke spilleberettiget til morgendagens kamp mot KBK. Men unggutten ser kampen fra tribunen. Kommer du også? Kjøp billetter her!

 

Annonse fra Eliteserien: