Erfaring og kvalitet – Beate og Nora forlenger med HamKam Kvinner

Både Beate Bakken Engeli og Nora Tømte har lang fartstid på øverste nivå i vår region, med totalt 58 kamper på 1.divisjonsnivå. Beate spilte i Fart siden 2020-sesongen, Nora helt siden 2018. Begge studerer i området, og har forlenget sine avtaler med klubben. Nå er de begge klare på at opprykk er målet i 2024!

Annonse:

I etableringsåret 2023 spilte Beate Engeli samtlige seriekamper og voktet buret med bravur for de grønnhvite. En allerede solid sisteskanse, med 17 kamper i 1.divisjon, tok ytterligere steg gjennom sesongen, og viste at hun var blant de aller beste keeperne i divisjonen. Hun tar sine lærerstudier på Hamar, og nå er Fåbergsjenta tydelig på at motivasjonen for 2024 er ekstra sterk:

2.png
En av divisjonens desidert beste keepere i Beate Engeli re-signerer for Kamma!

- Jeg ønsker helt klart å være med videre på den reisa vi starta på i fjor. I 2024 ønsker jeg å bidra til at vi som lag tar ytterligere steg og at vi kommer til å klare målet om opprykk. Dette er å regne som starten på det som blir fremtidens fotball i Innlandet, og det ønsker jeg å være en del av, sier en bestemt Engeli.

Nora Tømte har mange sesonger bak seg i gamle Fart, med 31 kamper i 1.divisjon. Hun er kjent som en svært allsidig spiller som kan bekle flere roller, og til tross for få cm over Mjøsa, er en sterk hodespiller med god timing. Fjorårsfasiten sier 23 kamper og hun noterte seg for 5 nettkjenninger. Det er imponerende, når man vet at hun dro med seg noen skadeutfordringer i oppkjøring gjennom store deler av sesongen. Nora var etter sesongen klar på at hun skulle få bukt med utfordringene, og så lyst på ny sesong:

5.png
Nora Tømte klar for 2024 i grønt og hvitt.

- Jeg valgte å forlenge fordi jeg er utrolig fornøyd med det vi har fått til på bare ett år. Det blir spennende å se hvor langt vi kan nå med de kreftene både laget og klubben legger ned. Jeg er stolt og spent over å være en del av dette. Gleder meg til et nytt år med nye muligheter i grønt og hvitt, forteller Tømte.

To viktige brikker er dermed på plass for en ny sesong.

- Dette er gode og viktige signeringer for oss. Det bidrar med kontinuitet selvsagt, lokale spillere som har vært med over flere år, men først og fremst kvalitet. Beate har gjennomført en meget solid debutsesong for oss og en viktig faktor for at vi kun hadde 17 innslupne mål på 26 kamper, men er også en solid keeper med beina. Det viste hun med to assists i 2.divisjon i fjor. I Tømte får vi en meget anvendelig spiller. Hun har vel bekledd tre-fire posisjoner gjennom sesongen og håndtert det flott. Selv om hun har starta på benken i noen kamper, har hun evnet å bidra til å endre kampbildet og slik sett vært viktig. Med en bedre inngang til årets sesong, har vi troen på enda bedre bidrag. Dette er to vi veldig gjerne ønsket oss videre, meddeler sportssjef Marius A. Overmo.

HamKam Kvinner er glad for å ha Beate og Nora med videre i 2024.

Annonse fra Eliteserien: