Erfaring og målteft – Camilla Bekkevold klar for Kamma!

Camilla Bekkevold er klar for HamKam Kvinner. 26-åringen med 152 kamper i toppfotballen, kommer fra Brumunddal Fotball, og vil tilføre troppen erfaring og kvalitet. Nå er hun klar for å ta opp kampen med Odd i høstjakta.

Annonse:

HamKam Kvinner har gjennom sommeren vært i kontakt med flere spillere regionalt, nasjonalt, men også internasjonalt. Det å være ute i markedet er viktig, for å monitorere hva som rører seg, fortelle om klubbens nysatsing og skape relasjoner til spillere som kan bli viktige tilvekster på kort eller lengre sikt. Sommeren er også tiden hvor endringer ofte skjer. Selv om vi har opprettet en fin struktur på hospiteringsplaner for motiverte talenter i regionen, blir det med flere spillere i avgang, et behov for ny tilvekst og erfaring i troppen.

Derfor er klubben meget fornøyd med signaturen til Camilla Bekkevold. Camilla har lang erfaring som fotballspiller på høyt nivå i Fart, og har hele 152 kamper i toppfotballen, sist i 2019-sesongen. Da tok hun to friår fra fotballen, men holdt seg godt i gang fysisk. Lysten på fotball, og savnet av å drible av motstandere ble etter hvert for stort. Et godt miljø og god treningsgruppe i Brumunddal ble derfor en perfekt match. Der har hun på 42 kamper gjort 35 hele mål, enda flere målgivende, og har vært en viktig faktor for at de blå-hvite nå leder sin avdeling i 3.divisjon.

- Det å signere Camilla Bekkevold ble etter hvert en no-brainer. Hun tilfører vital erfaring inn i troppen, vil gi bedre aldersspenn i vår troppsammensetning med sine 26 år, og hun har kvaliteter som kan passe 2.divisjon godt med sitt tempo med og uten ball. I en tropp bestående av flere unge og fremadstormende, er det viktig å balansere det med alder og erfaring. I tillegg gjorde siste avgang på spiller oss sårbare i frontleddet, med kun to rene kanter. Vi er svært fornøyd med deres prestasjoner, men gjennom høstsesongen vil man kunne møte perioder med skadeutfordringer, og behov for belastningsstyring. Spesielt i uker med tre kamper. Vi er takknemlig for god og konstruktiv dialog med Brumunddal i forkant og undervegs i denne prosessen. At vi også har spillere i avgang som finner vegen til Sveum, er gledelig og viktig for kvinnefotballen i området, sier sportssjef Marius A. Overmo.

Spilleren selv hadde fått et godt inntrykk av laget etter å ha trent med HamKam Kvinner noe i vinter. Som fotballinteressert og lokal, med bred erfaring fra toppfotballen i Fart, var hun en fin samtalepartner rundt oppstarten i år. Nå gleder Camilla seg til å snøre på seg fotballskoene og entre Briskeby.

- Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Som tidligere Fart-spiller ser jeg frem til å være med på reisen videre og tre inn i grønt og hvitt, og jeg føler meg heldig som får denne muligheten. Samtidig håper jeg å kunne bidra med erfaring og rutine, og jeg gleder meg til å komme i gang.

C.Bekkevold HKK 23 3.jpg
Camilla Bekkevold ikler seg den flotte Kamma-drakta for første gang (foto: M.Kjørum)

Camilla sluttet seg til troppen i går onsdag, og vi ønsker velkommen til grønt og hvitt!

Annonse fra Eliteserien: