Eriksen: - Klubben i mitt hjerte

Kristian Eriksen (25) forlenger kontrakten med HamKam ut 2022-sesongen:

Annonse:

Etter noen år i Brumunddal og Elverum kom Kristian Eriksen tilbake til HamKam midtveis i 2020-sesongen. Det ble en umiddelbar suksess. Nå jobber Kristian og klubben for å fortsette suksessen.

- HamKam har alltid vært klubben i mitt hjerte. Så for meg var ikke dette noe vanskelig valg. Det ble enda enklere når man ser det spennende som er på gang med trenerkabalen og at de fleste spillerne fra forrige sesong også blir med videre, innleder milslukeren.

- Jeg gleder meg til å bygge videre med kontinuiteten og kameratskapet vi har opparbeidet. Vi skal fortsette den gode trenden vi var inne i den siste halvdelen av sesongen. Vi skal vippe flere av de jevne kampene det er i OBOS-ligaen til vår fordel.

Det ble mange gode minner siste del av forrige sesong. Hamar-gutten gleder seg til å skape nye minner både på Briskeby og ute på reise:

- Vi ønsker å skape mange gode stunder rundt om i norge og på Briskeby også kommende sesong. Til slutt ønsker jeg å takke Vestenga barnehage og Hamar kommune for all tilrettelegging og mye arbeid de har gjort for å gjøre dette mulig for meg, avslutter en strålende fornøyd Eriksen.

Sportssjef Espen Olsen er imponert over hvordan Kristian tok nivået og bet seg fast i elleveren.

- Kristian kom inn som et friskt pust midtveis i sesongen. Har virkelig fortjent ny kontrakt. Han er en ekte HamKam-gutt som imponerte veldig i 2020. Vi håper han fortsetter utviklingen og blir en topp, topp spiller for oss, avslutter Olsen.

Annonse fra Eliteserien: