Espen Olsen og Geir Frigård nytt trener-team

Espen Olsen er fra dags dato hovedtrener og sportssjef i HamKam Fotball. I tillegg er HamKam og Geir Frigård enige om en avtale som gjør at Frigård er assistenttrener i 2020.

Annonse:

Geir Frigård har fått permisjon fra stillingen sin som KA spillerutvikler i Akershus fotballkrets og har avklart Kamma-jobben med NFF og trenerjobben han har rundt aldersbestemte landslag. Den tidligere spissen er allerede på plass på Briskeby.

Det styrkede teamet rundt A-laget i HamKam ser dermed slik ut i 2020:

Hovedtrener/sportsjef: Espen Olsen
Assistenttrener: Geir Frigård
Keepertrener: Rolf Høgmo
Trener: Chris Twiddy
Toppspillerutvikler: Håkon T. Kristiansen
Fysisk trener: Magnus Nilsen

«Geir kjenner klubben vår og vet hva som trengs for at Kamma skal ta det neste steget. At vi fikk til en så god løsning - så raskt – er viktig. Det viser at det er attraktivt å jobbe i HamKam», kommenterer styreleder Rune Strand.

«Vi er glade for å ha fått inn en assistent som er helt i henhold til den profilen vi har lett etter. Geir er god på utvikling av spillere og rå på treningsfeltet», fortellerhovedtrener Espen Olsen.

«Det føles som å komme hjem. Det er mange av de samme folka i klubben og det er lett å bli glad i Kamma. Det føltes veldig riktig når denne muligheten dukket opp», sier Geir Frigård.

For ytterligere kommenterer:

Hovedtrener/sportssjef Espen Olsen  922 95 631
Trener Geir Frigård                                  482 73 697
Styreleder Rune Strand                           488 88 288

Annonse fra Eliteserien: