Scoringer: 1-0 Sander Jensen (66`), 2-0 Badr Rahhaoui (90`).

Dommer: Tommy Frydenlund (SK Gjøvik-Lyn)

Gult kort: Badr Rahhaoui (Lillehammer), Albert Berisha (HamKam 2)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Lukasz Jarosinski (Jesper Nordby Johansen, 74 min.) - Kristoffer Ring Voldhagen, Steinar Strømnes (Niklas Rekdal, 89 min.), Thorbjørn Kristiansen - Kristian Nordbye, Thomas Borza, Kristian Lønstad Onsrud, Davod Arzani - Jonas Rasen (Albert Berisha, 74 min.), Julian Gonstad (Jibril Antala Abubakar, 81 min.), Farzam Dadras.

-----------------------------------------

HamKam-rekruttene dro til Stampesletta for sesongens siste seriekamp i fjerde divisjon. Uavgjort og seier ville sørget for kvalikk om opprykk til 3. divisjon.

Lillehammer er blant de beste lagene i divisjonen og det viste seg i denne toppkampen. Det var god kvalitet på begge lagene. HamKam skaper et par store sjanser før pause og burde kanskje ledet kampen da lagene gikk til pause, men stillingen var 0-0.

Andre omgangen ble en stillingskrig uten noen særlige målsjanser. Før Sander Jensen på vakkert vis curler inn ledelsen etter en kontring. Skuddet fra 20 meter er utagbart for Jarosinski i HamKam-buret, og Lillehammer tar ledelsen på Stampesletta.

Etter det styrer hjemmelaget det meste en periode og Lukasz Jarosinski gjør en strålende redning da Lillehammers toppscorer, Badr Rahhaoui, kommer alene med han kort tid etter 1-0-målet til Sander Jensen.

Med femten minutter igjen å spille blir Jarosinski erstattet av Nordby Johansen for å gi muligheten for Albert Berisha på topp, siden man ikke kan spille med mer enn 3 mann over 23 år samtidig.

HamKam tar over spillet igjen, men sliter med å skape noen farligheter. Største muligheten for gjestene i andre omgang kommer rett før vi bikker overtid. Davod Arzani kommer seg fri på venste og forsøker seg på et innlegg. Den treffer tverrliggeren og ut til innkast.

Kort tid senere avgjør hjemmelaget på en kontring som nevnte Badr Rahhaoui setter ballen enkelt i mål.

Det betyr at Lillehammer er klare for kvalifisering til 3. divisjonsspill kommende sesong om de skulle vinne kampen mot Valdres med 3 eller flere måls-seier.