Festfotball og tre poeng

HamKam - KFUM 3-0 (0-0);

Briskeby, 23. serierunden i OBOS-ligaen 2021

Scoringer: 0-1 Kristian Eriksen (78`), 0-2 Kristian Eriksen (81`), 0-3 Jonas Enkerud (90`)

Dommer: Mathias Støfringshaug, Verdal IL

Gult kort: Aleksander Melgalvis, Kristian Lønstad Onsrud (HamKam), Keivan Ghaedamini (KFUM)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Steinar Strømnes, Hasan Kurucay - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen (Eduards Daskevics, 90 min.), Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo (Halvor Rødølen Opsahl, 84 min.), Rasmus Lindkvist - Theo Bair (Emil Sildnes, 63 min.), Jonas Enkerud

----------------------------

HamKam styrte oppgjøret og skapte flere gode muligheter i første omgang. Eriksen med et skudd i stanga og Enkerud med heading som stryker stolpen var nære på å sende oss i ledelsen. Defensivt var det god kontroll og gjestene slet med å trenge seg gjennom.

Det skulle gå litt tid for det fortjente ledermålet endelig kom. Flott spill ute på høyresiden resulterte i at krigeren Eriksen kom alene med keeper og fikk forlenget angrepet med et skudd i lengste hjørnet og 1-0 til hjemmelaget.

Kort tid etter kriger han inn sitt andre for dagen etter strålende forarbeid av Aleksander Melgalvis, før han skaffer et straffespark som kamerat, Enkerud setter i tverrligger. Minutter senere får Enkerud sitt mål etter en god kamp av Kjellmyra-mannen da han kriger inn 3-0 etter at Eriksen har truffet tverrliggeren. Toppscoreren er våken på returen og HamKam vinner fortjent 3-0 foran 4219 tilskuere.