- Fint å trene på gress

VIDEO/BILDEGALLERI: Vi tok en prat med Fredrik Sjølstad om sesongen til nå, hans hjemkomst og hva han forventer av resten av sesongen:

Annonse:

Vi er på dag 3 nede i Danmark på sommerens treningsleir. De siste forberedelsene blir gjort før en lang og tøff høstsesong som vi alle gleder oss til setter i gang. Fredrik Sjølstad har spilt samtlige 9 Eliteseriekampene til nå. Neste kamp må han sone for å ha mottatt to gule kort i den siste seriekampen mot Odds BK.

- Jeg var skuffet over at det ble straffe og så ned i bakken. Det gule kortet så ikke jeg, så når han tok opp det andre gule kortet og så det røde kortet skjønte jeg veldig lite, forteller Fredrik om situasjonen rett før pause i sist seriekamp.

Det blir jo en del tid sammen på disse turene utover treningene og for Fredrik er kortspill noe han bruker noe av tiden på, noe han gjerne skulle gjort mer av:

- Det blir jo mye tid sammen. Det er veldig hyggelig. Vi har endelig fått til en gjeng så vi får spilt litt bondebridge. Det var litt tynt i starten, men nå er det mange som har meldt seg på. Og det er gøy det siden det går i pluss for min egen del, ler Sjølstad med et lite stikk til kortspillgjengen.

Åtte minutter med Fredrik Sjølstad:


Noen bilder fra dagens trening:

Annonse fra Eliteserien: