Fire mål, rent bur og tre poeng

VIDEO: En tøff bortekamp mot Ranheim er unnagjort og HamKam reiser hjem til Hamar med en 4-0 seier i bagasjen. Likevel er det ting og sette fingeren på, skal vi tro Kjetil Rekdal og Jonas Enkerud:

Ranheim - HamKam 0-4 (0-2);

Extra Arena, 15. serierunde

Scoringer: 0-1 Kristian Lønstad Onsrud (23`), 0-2 Jonas Enkerud (38`), 0-3 Rasmus Lindkvist (49`), 0-4 Jonas Enkerud, straffe (81`).

Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord FK

Gut kort: Michael Karlsen, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Elias Hoff Melkersen, Ruben Alte (Ranheim), .

Rødt kort: Morten Bjørlo ( 73 min.) (HamKam).

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Halvor Rødølen Opsahl, Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis, Morten Bjørlo, Kristian Lønstad Onsrud (Hasan Kurucay, 82 min.), Kristian Eriksen (Niklas Rekdal, 90 min.), Rasmus Lindkvist (Davod Arzani, 90 min.) - Theo Bair (Emil Sildnes, 75 min.), Jonas Enkerud (Albert Berisha, 90 min.).

-------------------------

Ranheim får overtaket på kampen fra start av i oppgjøret, men gjestene fra Hamar kommer mer med i spillet etterhvert og skaper noen farligheter før Kristian Lønstad Onsrud åpner scoringsballet med en fantastisk scoring midtveis i første omgang.

Femten minutter senere kontrer Kameratene inn 2-0 ledelse på fantastisk vis. Først et fantastisk forarbeid av Kristian Eriksen før han triller ballen gjennom feltet. Der er Jonas Enkerud og setter ballen i mål.

Rett etter pause får Rasmus Lindkvist et godt treff med høyre etter å ha fått fri bane på bakerste i sekstenmeteren. Ballen finner veien til krysset og 3-0 er et faktum fire minutter ut i andre omgang.

Etter 73 minutter får Morten Bjørlo rødt kort etter en felling av Marcus Mehnert ved midtbanen. Men åtte minutter senere får Jonas Enkerud et straffespark. Flisa-angriperen tar straffen selv og er iskald. HamKam drar i land nok en smultring og vinner til slutt 4-0.