Flatt batteri mot Moss

(HamKam - Moss 2-4): Kreftene var plutselig borte, spillegleden forsvant, sola varmet altfor mye, bana var for stor, ballen var for tung og motstanderen var bedre enn Kamma. En trenger ikke nødvendigvis å være forsker for å forstå at dette ble en blytung dag for en normalt strålende Kamma-gjeng.

Annonse:

Et middels mannsterkt Moss ble akkurat nok spillere da laget fikk benytte seg av en spillende trener og en utlånt Kamma-spiller. På den måten fikk laget fra Melløs kommet i gang med seriespillet og kampen om poengene ble avgjort ute på matta med spill sju mot sju.

I tillegg var Mossekråkene bedre enn hjemmelaget denne dagen og vant fortjent 4-2 mot et blekt hjemmelag. 

TØFF UKEPLAN
Det er mange grunner til at enkeltspillere og lag plutselig kan ha mindre energi og overskudd. Denne skribenten skal selvsagt ikke mene for mye om disse, men det er ingen tvil om at det skjer veldig mye rundt mange av spillerne nå i mai. Ikke minst som HamKam-spiller.

Bare hør på denne uka for Gatelaget:
Mandag: Busstur inn til Vålerenga - HamKam, eliteserien.
Tirsdag: Borgertog i Hamar sentrum.
Onsdag: Hjemmekamp mot Moss.
Torsdag: Innleid som vakter under cupkampen Furnes - HamKam.
Fredag: Trening.
Lørdag: Fri.
Søndag: Frivillige i Fanzone, ansvaret for Gatelag-kiosken, verter under kampen HamKam - Rosenborg i Eliteserien.

De fleste kan jo bli svett av halvparten, og med 20 spillere med til Oslo, snaut 10 i Borgertoget, 11 spillere spilte mot Moss, 10 frivillige vakter torsdag, trolig 20 spillere på trening fredag og 15 frivillige søndag er nettopp denne uka årets mest innholdsrike. Og krevende.

MYE BLE VANSKELIG
Den selvutnevnte manageren velger å sette et tett ukeprogram som hovedgrunnen til at kreftene tok tidlig slutt i oppgjøret mot Moss. Det var en dag hvor ting rett og slett ikke ville seg for hjemmelaget, slik det iblant er i denne idretten.

Den store testen på hvor lei og slitne spillerne faktisk er kom onsdag ettermiddag. Da gikk invitasjonen om å være vakter/verter i kveldens cupkamp mellom Furnes og Hamkam, og i løpet av kort tid var lista over de om ønsket å være med lang og ikke minst positiv.

SAMHOLD PÅ EKTE
Vi er kanskje ikke verdens beste fotballag hver eneste uke, men gjengen vår er tett opp mot verdensklasse når det komme til å bidra både for laget og klubben vår.

Disse spilte mot Moss: Kjell, Kim, Matias, Eirik, Eliaz, Dennis (2), Peter, Pål, Rebecka og Rune. Dawiit spilte godt, denne gangen som Mossespiller.

Trener-Kai. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: