Flisa-duo sørget for seier i cupfest

VIDEO(BILDEGALLERI: A-laget gjorde som de skulle og avanserte til andre runde av NM Menn 2022.

Furnes - HamKam 0-7 (0-3);

Gaalaasbana, 1. runde NM Menn 2022

Scoringer: 0-1 Jonas Enkerud (4`), 0-2 Benjamin Thoresen Faraas (7`), 0-3 Jonas Enkerud (15`), 0-4 Eduards Daskevics (47`), 0-5 Benjamin Thoresen Faraas (63`), 0-6 Amin Nouri (72`), 0-7 Yuriy Yakovenko (77`).

Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Halvor Rødølen Opsahl (Fernan Faerron, 55 min.), Julian Dunn, Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis (Clément Bayiha, 46 min.), Kristian Eriksen (Eduards Daskevics, 46 min.), Kobe Hernandez-Foster, Emil Sildnes (Julian Gonstad, 46 min.), Amin Nouri - Jonas Enkerud (Yuriy Yakovenko, 46 min.), Benjamin Thoresen Faraas.

-------------

Med tre mål første kvarteret ble det sånn man kunne håpe på før en sånn kamp i 1. runde av NM. Jonas Enkerud satte første etter å ha blitt spilt fra av startdebutant, Benjamin Thoresen Faraas. Sistnevnte avsluttet selv og satte inn 2-0 før Jonas Enkerud fullførte Flisa-hattricket noen minutter senere.

Gjestene gjorde fire bytter i pausen. Det betalte seg umiddelbart da Eduards Daskevics satte sin første nettkjenning i HamKam-trøye etter kun 2 minutter av andre omgang. Assistert av en annen innbytter, Yakovenko.

Benjamin Thoresen Faraas skulle ikke være noe dårligere enn sin sambygding og satte også inn sin andre for kampen. Han mottok ballen fra Vetle Skjærvik ved midtbanestreken. Avanserte flere meter før han klinte til fra 19 meter. Markkryperen i korthjørnet var smart og effektiv. 5-0.

Amin Nouri headet inn et godt slått hjørnespark fra debutant, Kobe Hernandez-Foster kun ti minutter senere. I samme nettmaske som han scoret for rekruttlaget kun ti dager tidligere.

Youri Yakovenko fikk æren av å fullføre dagens målkalas da han fullførte et flott forarbeid av debutanten fra Skreia, Julian Gonstad. Gonstad tok et flott løp på venstresiden, innlegget fant Yakovenko som satte ballen tilbake i hjørnet hvor ballen kom fra.

Som vanlig er det hyggelig å besøke vertskapet på Gaalaas, Det var en flott ramme rundt kampen og mange tilskuere. Vi ønsker å takke Furnes for kampen og arrangementet.