Florianas flotte comeback

(Raufoss - HamKam 11-0): 24. februar 2023 ble Floriana kneskadet og hentet av ambulanse på trening i Gaalaashallen. Et snaut år og en korsbånd-operasjon senere gjorde jenta fra Kristiansand comeback og var Kammas beste spiller!

Annonse:

Hun har brukt det siste knappe året godt, trent bra og har etter nyttår våget å markere seg mer på trening. Likevel er det et langt stykke fra å våge å ta litt plass på trening til å være HamKams beste spiller mot et sterkt Raufoss-lag. At Kamma tapte klart spilte liten rolle, i garderoben etter kampen var gjengen enige om at Floriana var kampens store høydepunkt.

GARDEROBEN
Jenta fra Agder har gått glipp av mye morsom fotball det siste året, men hun har likevel tviholdt på både kontakten med de andre spillerne og garderoben - også når hun kun kunne trene alternativt. Det var derfor sterkt å se henne tilbake på banen for Kamma.

Lenge var hun den eneste på laget som klarte å beholde roen med ball, men etter pause var det flere som våget å være like rolig med ballen henne og gjestene spilte seg mer inn i kampen. God selvtillit er heldigvis smittsomt fortsatt.

JENTENE TILBAKE
Treningskampen på Raufoss ble resultatmessig tøff for gjengen fra Hamar, men det var deilig for gruppa å endelig få spille kamp igjen. Laget kommer til å bli bedre. Garantert.

Ekstra godt å se at HamKam denne gangen hadde to jenter med på kamp. Floriana er allerede nevnt og i tillegg er Rebecka godt i gang igjen og elsker fortsatt å spille kamp.

Disse var med på sesongens første kamp: Kjell, Kim, Andreas, Andre, Elias, Aleksander, Dawiit, Metkel, Eirik, Floriana og Rebecka.

Trener-Kai

Annonse fra Eliteserien: