Strålende borteseier på Myrdal

VIDEO/BILDEGALLERI: HamKam vant 4-0 mot Åsane borte lørdag ettermiddag:

Åsane - HamKam 0-4 (0-1);

Myrdal KG, serierunde 17

Scoringer: 0-1 Kristian Eriksen (16`), 0-2 Theo Bair (65`), 0-3 Emil Sildnes (72`), 0-4 Aleksander Melgalvis (75`).

Dommer: Christian Moen, Løvenstad.

Gult kort: Senai Hagos (Åsane) Aleksander Melgalvis (HamKam).

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Hasan Kurucay (Steinar Strømnes, 83 min.), Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen, Kristian Lønstad Onsrud, Emil Sildnes (Emil Sildnes, 83 min.), Niklas Rekdal (Davod Arzani, 20 min.) - Theo Bair (Halvor Rødølen Opsahl, 65 min.) Jonas Enkerud (Albert Berisha, 83 min.).

-----------------------

Etter tre seiere på rad før en helgs pause med landslagsfotball er gutta i gang med OBOS-ligaen igjen. Med dagens seier over Åsane på bortebane har grønnbuksene 9 av 9 poeng og 10-0 i målforskjell på de siste tre bortekampene.

HamKam hadde to sjanser tidilig i oppgjøret uten hell før Kristian Eriksen fortjent fikk satt inn ledelsen etter et kvarter spilt. Bortelaget holdt Åsane unna buret stortsett hele kampen, men de fikk sin største sjanse for oppgjøret midtveis i første omgang da Hammersland får skutt. Hagen har god kontroll og redder skuddet.

Gjestene kommer seg også til flere kontringer tidlig i andre omgang, men fikk heller ikke denne gangen hull på byllen før et par brente sjanser var unnagjort.

Tjue minutter ut i omgangen, på sitt siste spark på ballen smeller Theo Bair inn dobling av ledelsen.

En elegant chip av Emil Sildnes og en strålende helvolley av Aleksander Melgalvis på kun 3 minutters mellomrom med kvarteret igjen å spille sørget for en solid 4-0 seier i Bergen.