Før kampen: Jerv - HamKam

- Må tørre å være oss selv.

Annonse:

Fjerde serierunde står for tur og dagens motstander er Jerv i Grimstad. Kampen spilles klokken 18.00 på Levermyr stadion. Det er spådd sol og skyfri himmel og gutta fra Hamar er klare for kamp.

- Vi har trent godt. Vi har trent litt forsvarsspill og prøvd å jobbe med humøret og sørga for at vi er klare med haka opp og kassa frem, forteller Olsen om treningsuka.

På spørsmål om forsvarsspillet har sittet bra på trening denne uken svarer hovedtreneren dette:

- Ja. Forsvarsspillet har jo egentlig sitti okei de to første kampene. Vi glapp litt på slutten av Kongsvinger-kampen. Ta bort Øygarden-kampen så har det vært bra. Vi har gode spillere bak der og gode spillere å velge i, så det skal nok gå bra.

Jerv har to uavgjorte og et tap på sine tre første kamper og står med to poeng. Espen forventer å møte en rutinert gjeng med spillere med masse erfaring fra OBOS-ligaen.

- Vi har sett alle kampene dems og gjort en gjort en god analyse, som dem helt sikkert har gjort av oss også. Har også sett litt på treningskampen vi spilte mot dem nede i Marbella. Det var en treningskamp hvor man ofte prøver litt og tester litt. Jerv er et godt lag med spillere som har vært med lenge. Det blir en jevn og spennende kamp. 

- Vi må tørre å senke skuldrene å være oss selv.

Kristian Lønstad Onsrud var tilbake på sentral midtbane i forrige kamp og er klar for å møte Jerv uansett posisjon på banen: 

- Det blir som alle andre kamper. En tøff match. Vi har gjort gode forberedelser inn mot denne kampen her og er revansjelystne etter de tidligere kampene vi har spilt. Vi skal gjøre alt vi kan for å ta med oss tre poeng hjem, innleder Lønstad Onsrud.

Gjøvik-gutten er fornøyd med stemningen i laget før den fjerde serierunden.

- Ja. Det er fint humør og god stemning i gruppa og vi har gjort unna gode økter. Vi er klare for kamp, fastslår midtbanespilleren.

- De angriper med mye folk. Så vi må være på fra start av. Vi har jobbet mye med det defensive denne uken, så sitter det skal vi slå godt fra oss mot Jerv.

Annonse fra Eliteserien: