Moses Mawa3

God gjennomkjøring i Danmark

Det endte med 2-1 tap i dagens treningskamp mot Aalborg på Gistrup Kunstgræs i Danmark:

Aalborg - HamKam 2-1 (1-0);

Treningskamp under treningsleiren i Tyrkia

Scoringer: 1-0 (44`), 1-1 Snorre Strand Nilsen (46`), 2-1 (58`)

Gult kort: Ingen

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Marcus Sandberg - Halvor Rødølen Opsahl, John Olav Norheim, Brynjar Ingi Bjarnason - Snorre Strand Nisen (Vegard Kongsro 62), William Kurtovic (Kristian Lønstad Onsrud 62), Tore André Sørås (William Osnes-Ringen 85), Vidar Ari Jónsson (Gard Simenstad 71) - Moses Mawa (Jonas Rsaen 85), Pål Alexander Kirkevold (Henrik Udahl 71), Oliver Kjærgaard (Juliang Gonstad 62).

------------------------------

HamKam kom bra ut fra startblokkene, men hjemmelaget tok over styringen drøye ti minutter ut i oppgjøret. Midtveis i omgangen tok bortelaget over kampbildet enda en gang før det igjen snudde med ti minutter igjen på kampuret. I det 44. spilleminutt fikk hjemmelaget uttelling da en Aalborg-spiller får skyte fra 17 meter. Skuddet finner veien langs kunstgresset og inn i det nærmeste hjørnet, utagbart for Marcus Sandberg i Kamma-buret.

Det ble beholdningen etter 1-1 i målsjanser før scoringen kom. Vår sjanse ble skapt av Oliver Kjærgaard som spiller gjennom Pål Alexander Kirkevold. Kraftspissen drar av en mann før han forsøker seg med høyrefoten. Skuddet blir enkelt fanget av De Boer i Aalborg-buret.

Kun 30 sekunder ut i andre omgang utlikner Kamma på et flott angrep. Moses Mawa finner Oliver Kjærgaard som flikker ballen videre til Snorre Strand Nilsen som elegant lobber inn sin første nettkjenning i Kammadrakt.

Resten av kampen blir preget av bytter for begge lagene etter at hjemmelaget igjen tok ledelsen med halvtimen igjen å spille.

Kampen ble en god gjennomkjøring mot et godt lag som allerede neste uke starter igjen seriespillet i Danmark.