Frida D Haugen Odd

Frida D. Haugen og Julie Heggelund har signert

Sommertid betyr som oftest endringer i spillerstallene til fotballklubbene. For HamKam Kvinner er det intet unntak. Fire spillere ut grunnet studier, militæret og endret jobbsituasjon, men to nye har allerede signert. Frida Dybvig Haugen og Julie Heggelund er nå klare for HamKam.

Annonse:

Frida Dybvig Haugen startet sin fotballkarriere på Stange. I tidlige ungdomsår viste hun gode ferdigheter, og skiftet klubb til Fart. Allerede som 16-åring debuterte hun mot Lyn i 1.divisjon på Fartbana. Det ble med 20 kamper for Fart i den nest øverste divisjonen, før turen gikk til Oslos vestkant, og hun signerte for Toppserielaget Røa.

For Røa ble det 11 kamper i Toppserien, før turen gikk til satsende Hønefoss BK. For Ringeriksklubben noterte hun seg for 5 kamper etter en litt skadeplaget sesong. Nå har den vordende fysioterapauten flyttet tilbake til hjemlige trakter i forbindelse med sin lengre praksisperiode, og hun er klar for spill i grønt og hvitt.

Julie Heggelund Odd.jpg
Julie Heggelund fikk sin debut i hjemmekampen mot Odd

Julie Heggelund er også klar for Kamma. Den hurtige og anvendelige spilleren kom fra samarbeidsklubben Vang FL rett før sommerpausa. 16-åringen er Hamarjente, datter av ingen ringere enn tidligere storscorer Anette Pedersen (fortid i angrepsrekka i flere sesonger i Fart), og startet sin fotballkarriere i yngres avdeling i HamKam. Hun er dermed godt bevandret på Briskeby i oppveksten.

De siste sesongene har hun utviklet seg godt i et flott miljø i Vang. Klubben i området som kanskje er best på å beholde tidligere toppspillere i området i fotballen, med stort spenn i erfaring og alder i troppen. Dette har gjort at til tross for spill i 4.divisjon, har Julie fått bryne seg på gode og erfarne spillere over lengre tid, og er nå klar for å ta steget til HamKam Kvinner Elite. Julie er også et stort hockey-talent, men har nå bestemt seg for at det er fotball som skal prioriteres, og begynner hos vår samarbeidspartner Wang Toppidrett om kort tid. 

- Vi er veldig glad for å ha fått på plass Frida og Julie. Begge tilfører ulike kvaliteter, både personlighetsmessig og fotballmessig. Vi tror de kan være med og komplimentere vår gruppe på en god måte, og begge kan bekle ulike posisjoner, sier hovedtrener Nathan Flight.

Vi ønsker Frida og Julie velkommen til Kamma, og gleder oss til å se de i aksjon framover.

Annonse fra Eliteserien: