- Fulgte planen

Lillestrøm SK - HamKam 1-2 (0-0);

Treningskamp, LSK-Hallen

Scoringer: 1-0 Gjermund Åsen (47`), 1-1 Fredrik Sjølstad (Morten Bjørlo) (58`), 1-2 Kristian Eriksen (Jonas Rasen) (90`)

Dommer: Hakan Catalgul

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Vetle Skjærvik (Thorbjørn Kristiansen, 71 min.), Julian Dunn, Halvor Rødølen Opsahl - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen, Fredrik Sjølstad (Jonas Rasen, 61 min.), Kristian Lønstad Onsrud (Arne Hopland Ødegård, 84 min.), Eduards Daskevics (Clément Bayiha, 46 min.) - Jonas Enkerud (Morten Bjørlo, 46 min.), Pål Alexander Kirkevold (Farzam Dadras, 71 min.).

------------------------------

HamKam startet friskt og fikk et annulert scoring for offside tidlig etter et godt skudd fra Kristian Lønstad Onsrud. Lillestrøm tok mer over oppgjøret utover omgangen uten å sette HamKam-forsvaret i alt for store vanskeligheter.

I starten av andre omgang fikk hjemmelaget tidlig uttelling etter heroisk innsats innenfor Kammas sekstenmeter. Til slutt havner en klarering ute hos Gjermund Åsen som banker ballen mot mål fra 16 meter.. Ballen finner veien mellom et par Kammaforsvarere og mellom beina på Nicholas Hagen i Kamma-buret.

Drøye ti minutter senere banker Fredrik Sjølstad til fra 25 meter. Ballen finner veien lekkert bort i lengste hjørnet og bortelaget utlikner.

Lillestrøm skaper en kjempesjanse ti minutter før slutt, men Nicholas Hagen er med på notene og redder flott.

I det kampen går inn i overtiden setter HamKam inn vinnermålet. Et hjørnespark fra Morten Bjørlo faller ned i feltet, der står Jonas Rasen klar og skyter på førstetouchen, Mads Hedenstad Christiansen i LSK-buret reddet forsøket. På returen er Kristian Eriksen våken og setter ballen over en liggende Christiansen med hodet og sikrer gjestene seierne.