- Funnet meg til rette

Gard Simenstad er fornøyd med de første månedene i HamKam. Gjøvik-gutten utvikler seg og tar stadig steg.

Annonse:

- Det har vært gøy å komme i gang og venne seg til et nytt nivå. Det er en fin gjeng, så jeg har kommet godt inn i gruppa, sier en fornøyd Gard Simenstad i Marbella.


Høyt nivå

- Det er et høyt nivå på spillerne. De er på et høyere nivå enn det jeg er vant til, men det går seg til og jeg skal ta nivået. Jeg har slitt litt med akillesen, men den er bra igjen nå, så nå er det ingen unnskyldninger. Jeg  kjører på selv om formen ikke er helt på topp enda. Det er heldigvis en måned igjen til seriestart, så det skal gå fint.

Gjøvik-gjengen og nye lagkamerater

Sjelden har HamKam-troppen hatt like mange spillere fra Gjøvik.

- Nå er gjengen samlet igjen. Vi er den samme gjengen hjemme på Gjøvik, og nå har vi også et Gjøvik-hjørne i garderoben med meg, Strand Nilsen og "LO". Det er ikke helt optimalt, men det er gøy, sier en lattermild Simenstad som ellers har kommet godt inn i gruppa etter noen måneder med nye lagkamerater.

- Vi er samlet hele tiden. Det blir lettere å komme inn i gruppa da. I tillegg så har jeg jo de jeg kjenner fra før, så det har vært enkelt å finne seg til rette.

Det er mange typer i en fotballgarderobe, og for Simenstad er det spesielt èn lagkamerat som skiller seg ut.

- Udahl. Han er garderobens klovn. Han er en fin fyr, men er en tulling. Han har ikke mye vettugt å si, sier han lattermildt om kompisen, som også er en del av "kortspillmafiaen" Simenstad selv er en del av i spillergruppa. 

- Det er en fin gjeng å henge med etter treninger, selv om jeg stort sett taper. Vi prøver å unngå at Sjølstad er med, for han er god i kortspill, avslutter den arbeidsomme vingbacken.

Vi gleder oss til å se Gard Simenstad i grønt og hvitt den kommende sesongen!

Annonse fra Eliteserien: