G14 vant nasjonal serie

HamKams G14 lag vant gruppen sin foran Vålerenga, KFUM, Lillestrøm, Bodø/Glimt, Fredrikstad og Tromsø. Det ble klart etter 2-0-seieren mot Tromsø IL på søndag:

Annonse:

Tromsø IL G14 - HamKam G14 0-2 (0-2);

Romssa Arena. 7. serierunden i Nasjonal G14 - gruppe A

Scoringer: 0-1 Eirik Dahlen Besserud (16`), 0-2 Ole Herman Hafnor Østrem (32`).

Dommer: Jonah Heitmann Bjerck, Reinen Idrettslag

HamKam G14 (4-4-2); Herman Bø Gundersen - Eirik Dahlen Besserud, Brage Røste Kjærnstad, Edvard Krakk Nybakken, Sivert Njarga Øien - Ole Herman Hafnor Østrem (Wilmer Sundberg 41), Lemmi Eba Dinka (Sander Paulsen 41), Andreas Myklestad Lunder, Aron Maximiliam Svedenborg - Markus Opsahl (William Thodesen 41), Morgan Dahl Olsen.

--------------------------


HamKams G14 lag har hatt en super sesong og gått ubeseiret gjennom gruppe A i nasjonal serie. I tur og orden er Lillestrøm (4-1), Vålerenga (5-3), Fredrikstad (4-3), Bodø/Glimt (4-0) og Tromsø (2-0) blitt slått, samt en uavgjort (0-0) mot KFUM. 16 av 18 poeng er plukket av energiske og lærevillige 13 og 14-åringer.

- Vi har hatt en bratt men fin læringskurve med spillere som er motiverte for å gjøre jobben som skal til for å bli litt bedre fra kamp til kamp, og på trening, sier trener Vegard Skogheim.

Spillerne som utgjør G14 laget er sammensatt av spillere fra Faaberg, Rena, Storhamar, Ridabu, Lillehammer, Ottestad, HamKam Yngre og HamKam elite. Dette er klubber som er i samarbeidsordningen til HamKam elite. Og det er på sin plass og takke disse klubbene for et flott samarbeid i vårsesongen for "lån" av dedikerte unggutter.

Nå venter et sluttspill på høsten mot de andre puljevinnere samt beste toer. Dette er Brann, Stabæk og Vålerenga.

- Ikke tvil om at det blir tøft, men med spillere som vil opp og fram, skal man ikke se bort fra at vi kan spille jevnt med de beste lagene. Våre spillere har gjennom våren og sommeren utviklet seg i tråd med vår målsetting i akademiet. Vi tenker på utvikling, og når det også blir noen seire av det, får vi i pose og sekk, avslutter Skogheim.

Annonse fra Eliteserien: