G15 med seier over Glimt

HamKam G15 slo til med en solid og fortjent seier over gjestene fra Bodø/Glimt søndag ettermiddag:

HamKam G15 - Bodø/Glimt G15 4-1 (2-1);

Briskeby, serierunde 8 av G15 Nasjonal

Scoringer: 1-0 Dylan Twiddy (5`), 1-1 Lucas Leirvik (9`), 2-1 Nicolai Leander Berg (33`), 3-1 Jesper Hanstad (52`), 4-1 Magnus Vestues Svingen (55`).

Dommer: Mattias Vestad (Lom IL)

Gult kort: Oskar Rikard Nilsson (Bodø/Glimt G15)

Rødt kort: Ingen.

HamKam G15 (4-4-2); Karim Abushammala - Tinius Schjetne, Brage Kjærnstad (Elize Shema 62), Isak Andersen, Mawng Hlum (Fredrik Myhre 46) - Magnus Vestues Svingen, Dylan Twiddy (Mawng Hlum 79), Magnus Lunheim, Nicolai Elander Berg (Magnus Westrum 65) - Jesper Hanstad, Markus Opsahl.

---------------------------

HamKam fikk en drømmeåpning på kampen da de utnyttet en forsvarstabbe hos gjestene. Det harde presset fra hjemmelaget ga uttelling umiddelbart da Dylan Twiddy mottok ballen på tjue meter og enkelt kunne lobbe ballen over en keeper på halvdistanse.

Bodø/Glimt slet med å spille seg til store sjanser denne kampen, men de satte sin eneste scoring på kampens første målsjanse til gjestene etter ni minutter. Lucas Leirvik fikk pirket ballen over til streken til slutt etter litt klabb og babb inne i Kamma-feltet.

Nicolai Leander Berg var stadig et uromoment for Glimts høyreside denne kampen. Etter drøye halvtimen smeller han inn ny ledelse til hjemmelaget.

Det ble også pauseresultatet på Briskeby denne ettermiddagen.

To raske scoringer tidlig i andre omgangen skulle sette den siste spikeren i kista til fordel for hjemmelaget. Først sklir Jesper Hanstad inn 3-1-ledelsen etter et godt forarbeid og innlegg fra Nicolai Leander Berg. Tre minutter senere banket Magnus Vestues Svingen til fra kanten av sekstenmeteren og opp i nettaket bak en sjanseløs Glimt-keeper.

Resten av oppgjøret ble en parademarsj og grønnbuksene kunne juble da Mattias Vestad blåste av kampen etter tre minutters spill på overtid.

Hovedtrener Andreas Gulbrandsen var fornøyd med det han fikk se av guttene denne søndagen.

- Veldig gøy å få en seier. Guttene legger ned en veldig god innsats i kampen. Det er gøy å se flere av hospitantene fra samarbeidsklubbene tar steg og bidrar stort, innleder hovedtreneren før han legger til en interessant betrakning.

- Kjetil Gerhardsen (assistenttrener) har også fått defensive dødballer til å sitte. Vi kontrer nok en gang inn et mål etter dødball i mot, smiler Gulbrandsen.