G19 med seier i treningskamp mot Skeid

Samtidig som HamKam sitt a-lag slo til med 2-1 seier over danske Lyngby spilte HamKam G19 en solid kamp på Nordre Åsen i Oslo. De ga seg ikke før det sto 5-1 i favør grønnbuksene på scoringstavla:

Skeid G19 - HamKam G19 1-5 (0-4);

Nordre Åsen KG, treningskamp G19

Scoringer: 0-1 Linus Oderrud (7`), 0-2 Martin Opsahl (34`), 0-3 Martin Opsahl (41`), 0-4 Martin Opsahl (45`), 1-4 (55`). 1-5 Olav Mengshoel (58`).

HamKam G19 (4-4-2); Kasper Nordhagen (Stig Obytz 46) - Gunnar Fleischer Eng (Iver Brodal 46), Oskar Sangnes (Mads Orrhaug Larsen 46), Thorbjørn Kristiansen (Emil Øverby 60), Ravn Loe Ole Utkilen Smaaskjær 46) - Linus Odenrud (Oskar Stenberg Øien 46), Enok Naustdal (Henrik Myklebust 46), Leo Haug Utkilen (Marcus Søberg 46), Markus Østerud (Fabian Lesiamito 46) - Alan Cole (Olav Mengshoel 46), Martin Opsahl (Aleksander Sulland 46).

------------------

HamKams G19 lag har allerede spilt en offisiell kamp denne sesongen borte mot Strømsgodset G19 i OBOS Nasjonal. Lørdag ettermiddag var det treningskamp på Nordre Åsen mot Skeid som sto på timeplanen.

Det var en kjølig aften på kunstgresset, men spillet til grønnbuksene varmet de fremmøtte. Allerede etter syv minutter smalt det i nettet bak Skeid-keeperen for første gang denne dagen. Linus Odenrud blir flott spilt gjennom av Leo Utkilen før han banker ballen i garnet.

Før pause scorer Martin Opsahl tre kjappe. På 11 minutter noterer han seg for et ekte hattrick rett før pausepraten.

Ti minutter ut i andre omgangen utnytter Skeid en feil i Kamma-forsvaret og scorer i åpent mål.

Det skulle kun ta tre minutter før Olav Mengshoel satte inn kampens siste scoring en halvtime før slutt.

Den siste halvtimen ble en rolig affære på Nordre Åsen og til slutt virket det som de 22 aktørene på banen bare gledet seg til at dommeren skulle blåse av kampen. Dommeren hadde ingen planer om å bruke hele lørdagskvelden på Skeids kunstgress og blåste av kampen 11 sekunder ut i overtiden. Dermed endte kampen med en solid 5-1-seier til HamKam G19.