G19 til SEMIFINALE!

HamKams G19-lag vinner kvartfinalen etter straffekonkurranse og er dermed videre til semifinalen i NM for G19!

HamKam G19 - Brann G19 2-2 (0-1) 5-4 e.str;

Briskeby, NM G19 Kvartfinale

Scoringer: 0-1 Patrik Andersen (36`), 1-1 Arne Hopland Ødegård (63`), 2-1 Jonas Rasen (75`), 2-2 Lars Bjørnerud Remmem, straffe (90+4),

Straffekonkurranse: Bom (Brann G19),1-0 Arne Hopland Ødegård (HamKam G19), Bom (Brann G19), 2-0 Kasper Alfei Sæbø (HamKam G19), Bom (Brann G19), Bom (HamKam G19), 2-1 David Tufekvic (Brann G19), Bom (HamKam G19), 2-2 Jesper Nerhus Eikrem (Brann G19), Bom (HamKam G19), Bom (Brann G19), Bom (HamKam G19), Bom (Brann G19), 3-2 Oskar Sangnes (HamKam G19).

Dommer: Markus Rotvold Hammarstrøm, Nordre Land IL

Gult kort: Romeo Olola (HamKam G19)

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (3-5-2); Kasper Nordhagen - Iver Brodal, Kristoffer Ring Voldhagen, Oskar Sangnes - Kasper Alfei Sæbø, Leo Haug Utkilen, Enok Naustdal (Farzam Dadras 66), Arne Hopland Ødegård, Ole Utkilen Smaaskjær (Thorbjørn Kristiansen 84) - Jonas Rasen, Romeo Olola.

----------------------------

Det ble et heseblesende oppgjør på Briskeby torsdag kveld, som ikke var avgjort før begge lag hadde tatt 7 straffer i straffekonkurransen. Den kom HamKam best ut av, etter at Kasper Nordhagen reddet hele fem av sju straffespark.

I første omgang kom gjestene fra Bergen best ut, og fikk allerede etter drøye ti omgangens første store sjanse da høyrekanten kom alene med keeper helt fra midtbanestreken. Den unge Brann-spilleren fikk nok for god tid til å tenke på veien og avslutningen alene med Kasper Nordhagen ble enkelt reddet av Kammas gode sisteskanse.

Hjemmelaget spiste seg mer og mer inn i oppgjøret, som var en jevn affære, og Ole Utkilen Smaaskjær var nære på å sende Kamma i ledelsen med et hardt og flatt skudd med høyrefoten fra 16 meter. Ballen var på vei helt nede i hjørnet, men der var Brann sin sisteskanse raskt nede og fikk slått ballen ut til hjørnespark.

Jonas Rasen var også nære på å sende hjemmelaget i ledelsen med et hardt og velplassert skudd fra 18 meter. Også denne var Branns keeper med på og fikk slått den ut til en ny dødball for hjemmelaget.

Så skulle omgangens eneste nettkjenning komme. Patrik Andersen hos Brann hoppet høyest og vant sin duell og fikk pirket ballen over streken med hodet med 9 minutter igjen på kampuret.

Det ble ikke skapt noen farligheter etter dette og lagene gikk til pause på stillingen 0-1 til gjestene.

HamKam-juniorene snudde oppgjøret i løpet av den første halvtimen av andre omgang. Først scorer Arne Hopland Ødegård etter et vakkert angrep, før Jonas Rasen sendte hjemmelaget i ledelsen etter en flott scoring rett etter at han hadde blitt flyttet ned som vingback fra sin opprinnelige spissplass.

Kun sekunder før ordinær tid peker dagens dommer på straffemerket og Lars Bjørnerud Remmem banker inn utlikningen og sikrer 2 x 5 minutters ekstraomgang for de fremmøtte på Briskeby.

Ekstraomgangene endte målløst og lagene gjorde seg klare til straffesparkkonkurranse.

Kasper Nordhagen redder de første 3 straffene til gjestene, mens Kameratene satte sine 2 første. Så skulle dramatikken på Briskeby begynne. Brann scorer på sine 2 siste straffer, mens hjemmelaget bommer på sine 3. Dermed ble det 1 og 1 straffe etter det. Der bommet Brann på 2 straffer, mens HamKam bommet på sin første i forlengelsen før Oskar Sangnes til slutt ble den store helten ved å sette inn det avgjørende straffesparket - sammen med dagens keeperhelt, Kasper Nordhagen.