Gammelby selges til Silkeborg etter sesongen

Jens Martin Gammelby, HamKam og Silkeborg er enige om en overgang som trer i kraft etter sesongen:

Annonse:

Jens Martin Gammelby har gjort høyreback-plassen til sin egen denne sesongen. Etter sesongen reiser den hyggelige dansken hjem til byen han og familien har bodd i store deler av sitt liv.

- Jeg er veldig glad for å ha fått og tatt denne muligheten i Norge og HamKam. Setter stor pris på alle nye bekjentskaper i garderoben og rundt i byen. Det har vært veldig fint og spille for en så fin klubb, med gode folk i og rundt klubben, innleder Jens Martin før han fortsetter.

- Men familien har et stort ønske om å komme hjem til Silkeborg, derfor er jeg takknemlig for at HamKam har forståelse for min familiesituasjon. Jeg er glad for at klubben har funnet en god løsning med barndomsklubben min.

Jens Martin skal spille de siste ti seriekampene for HamKam før han reiser hjem til Danmark, noe han også er glad for.

- Jeg er glad for at jeg kan spille ferdig sesongen. Vi har noe godt på gang som jeg ønsker å være en del av, samtidig blir det fint å ta med seg familien til hjembyen vår når den tid kommer. Men først skal jeg gjøre alt for at Kamma holder plassen i Eliteserien, avslutter backen med 3 mål for Kamma til nå.

Hovedtrener Jakob Michelsen sier dette om samarbeidet med Jens Martin.

- Jens har vært et veldig fint bekjentskap hvor han har bidratt godt både på og utenfor banen. Vi synes Jens har bidratt godt til den gode sesongen vi er inne i så langt, forteller Jakob Michelsen.

- Vi skulle selvfølgelig ønsket å ha med Jens videre, men har full forståelse for familiesituasjonen. Jens har vært fin og åpen rundt dette, så derfor har vi vært opptatt av å finne en god løsning med Silkeborg, avslutter hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien: