Gatelaget blomstret på Kløverenga

Mandag denne uka tok Gatelaget på seg arbeidshanskene og brukte dagen til å gjøre uteområdene til Kløverenga omsorgsbolig bedre. En strålende dag for både spillere og beboere.

- Vi har i lenger tid snakket om om at det skulle ha blitt gjort noe ute på Kløverenga, og det var Bjørn Helge Olsen som kom med ideen om å kontakte Gatelaget, forteller leder på Kløverenga Trude C. Kristensen.

Og Gatelaget svarte ja umiddelbart da forespørselen kom.

- Spillerne tente på oppgaven og ville svært gjerne bidra for beboerne på Kløverenga, sier trener Kai Kristiansen, som stilte med totalt ni mann på dugnaden på Hamar vest.

- Det har vært en herlig dag med en fantastisk gjeng som har malt, skiftet toppbord på to terrasser, luket og spylt hellene ute i hagen, smiler Trude, som naturligvis deltok på dugnaden og sørget for strålende bevertning i minst like strålende vær.

- Bjørn Helge, Trude og jeg ble raskt enige om betalingen for denne jobben. Den bestod av kaldt drikke, pølse og lompe og is til kaffen, sier Kammas Kai Kristiansen, som fortsetter:

- Mange har lest om både laget vårt og enkeltspillere. Mange ønsker å stille opp for oss og da ønsker vi samtidig å vise at vi både stiller opp og bidrar for andre som trenger hjelp. Spillerne hadde en kjempedag og de har allerede foreslått at vi må ta en ny dugnadsdag om ikke lenge. Spillerne var enige om at ett strøk med maling neppe er nok, sier Kristiansen.

- Det har blitt kjempefint og vi på Kløverenga er veldig fornøyde med både blide og hyggelige gutter. Vi håper dere kommer tilbake, sier Trude C Kristensen.

Gatelaget stilte med dette laget på Kløverenga (bak fra venstre): Peter, Jan Roger, Magnus, Ace, Trude, Pål, Aleks. I stigen står Kim, mens Kjell håndterer saga.

Annonse fra Obos-ligaen: