Gatelaget fikk prøve seg på padel

Torsdag ettermiddag samlet en knippe spillere fra Gatelaget seg for å teste ut en ny sport. Hamar Padel stilte med racket, baller og flotte baner:

Annonse:

Tjeneste psykisk helse og rus i Hamar kommune har et godt samarbeid med Hamar Padel. Brukerne har mulighet til å spille padel ukentlig, og mange har fått en ny arena for mestring. Flere har også kommet seg videre etter å ha prøvd dette tilbudet, og spiller nå på eget initiativ.

Tilbudet via tjeneste psykisk helse og rus er attraktivt og gir en meningsfull hverdag for mange. Den faste gruppa trener samtidig som Gatelaget har fotballtrening på tirsdager, derfor var det ønskelig med en prøvedag for Gatelaget for å sjekke interessen.

Mattis A. Sydhagen, leder for Hamar Padel, startet med introduksjon og tekniske øvelser, før det ble avsluttet med en americano-turnering. Det var mange smil og god fremgang i løpet av den to timers gode økta.

HamKams Gatelag ønsker å sende en stor takk til Mattis og Hamar Padel for muligheten - vi tar gjerne turen tilbake ved en senere anledning! 

Annonse fra Eliteserien: