Gatelaget fortsatt ubeseiret på Ullevaal

(Norge - Jordan 6-0, Norge - Østerrike 1-1): Det kan ikke være en tilfeldighet at Norge aldri taper når Gatelaget er på plass på Ullevaal. Det startet med en solid 4-0-seier mot Færøyene i november 2019, fortsatte med bunnsolide 6-0 over Jordan, før damene våre spilte 1-1 mot Østerrike nå i høst.

Annonse:

Gatelaget har vært så heldige at de har blitt invitert tre ganger på Ullevaal stadion og det har vært tre store opplevelser for gjengen. I høst var laget først Norsk Tippings gjester i VIP-losjen deres, før HamKams damelag inviterte gruppa med på jentenes møte med Østerrike. 

- På hovedbildet ser vi gjengen som så at Norge knuste Jordan, før mange av de samme takket jeg til en ny tur noen dager senere og jentenes kamp mot Østerrike. Felles for begge turen er at det ble store opplevelser, sier lagets leder Kai Kristiansen, før han retter en stor takk til både Norsk Tipping og damelaget i HamKam.

SAMARBEID
- Norsk Tipping har over lang tid vært en solid støttespiller for klubben vår og vårt eget damelag har også omfavnet spillerne på Gatelaget, som mer enn gjerne stiller opp og jobber frivillig når damene spiller hjemmekamper på Briskeby, forteller Kristiansen.

Summen av alt dette gjorde at spillerne på Gatelaget fikk to fantastiske opplevelser fra tribuneplass og det er ikke mulig å la være å nevne den nydelige maten spillerne fikk servert i losjen som Norsk Tippings gjester.

FASTE GJESTER
- Turen til Ullevaal stadion er minner for livet for spillerne, og siden Norge aldri taper med Gatelaget på tribunen, bør det ikke overraske noen som NFF velger å invitere laget hver eneste gang Norge spiller landskamp, smiler Kai Kristiansen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: