Lagbilde Nadderud

Gatelaget i Kamma bidrar til rekordtall

Tallene fra landets ulike Gatelag blir stadig sterkere. Aldri har flere spilt fotball, aldri har det blitt produsert flere rusfrie timer, aldri har flere spillere startet i jobb eller på skole og aldri har flere jenter deltatt. Gatelaget i Kamma scorer også høyt på de fleste områder.

Annonse:

Gatelaget 2022 i tall

  • 95 spillere totalt har spilt fotball i Kamma i 2022.

  • 10 av spillerne er jenter.

  • Av disse 95 spillerne er 16 spillere enten i jobb eller på skole.

  • Sju av disse har startet i jobb/skole i 2022, de øvrige står i jobb/skole de har startet på tidligere enn 2022.

  • I snitt har det vært 14,6 spillere på trening dette året.

  • Gatelaget har produsert 5.380 rusfrie timer.

  • Spillere, trenere og andre frivillige har bidratt med 2.000 dugnadstimer for HamKam, til en verdi av rundt 740.000 kroner.- Dette er tall vi i HamKam er stolte over og selvsagt ønsker å vise til alle som heier på oss, sier Kai Kristiansen som leder HamKams gatelag, et av landets største målt i antall spillere.

SESONGAVSLUTNING PÅ LA PERLA
- Vi har hatt 95 spillere på trening denne sesongen. Det er et høyt tall, selv om vi faktisk var noen flere året før (118). Uansett er vi av landets største og hovedgrunnen til det er en fantastisk gruppe med spillere, sier Kristiansen som samlet spillere, ledere, frivillige, sponsorer og ordfører til en uhøytidelig juleavslutning på La Perla tirsdag ettermiddag.

HØYDEPUNKTER I KØ
2022 var sportslig et år ganske likt de foregående. Kamma er litt svakere enn de beste lagene, omtrent på nivå med de nest beste på en god dag.

- Nytt av årets var innføringen av egen Fair Play-tabell i alle serie- og turneringskamper. Kort fortalt får lagene poeng for god oppførsel, lik spilletid på alle spillerne, ekstra poeng om alle kjønn er representert. Det er også mulig å få enda et Fair Play-poeng om det skjer noe under kampen som er Over norm (ref. Kompani Lautizsen), forteller Kristiansen.

Bakgrunnen for å innføre en slik tabell er for å forbygge uønskede episoder på fotballbanen og sikre at Gatelagene forblir et trygt tilbud til et stadig økende antall spillere.

FIN GJENG MED SPILLERE

- HamKam har levert en helt nydelig sesong med tanke på Fair Play. Sammen med våre venner i Asker vant vil Fair Play-prisen under Landsturneringen på Nadderud, før Kamma også vant sammenlagt i seriespillet i vår avdeling, sier en stolt Kristiansen som også drar fram treningsleiren i Drammen som en av sesongens store høydepunkter.

- Vi har jo for lengst planlagt og samlet inn penger til en treningsleir i utlandet, men på grunn av Korona har ikke det vært mulig ennå. Som et plaster på såret reiste vi i mars på leir fra tirsdag til fredag i Drammen, og hadde noen herlige dager sammen.

TYRKIA NESTE
Rett over nyttår pakker den samme gjengen kofferten og stikker til Tyrkia ei hel uke.

- Endelig skal vi få leve som proffer i ei hele uke, og 14. januar går flyter sørover. Totalt blir vi rundt 20 spillere og ledere og planleggingen av den turen er selvsagt godt i gang, sier lederen og understreker hvem som har finansiert denne turen.

- Enkeltpersoner, Sparebank1 Østlandet, bedrifter, organisasjoner og øvrige venner av Gatelaget har sørget for at spillerne nå kan bruke jula til å glede seg til ei drømmeuke sammen med gode lagkamerater. Mye tyder på at mange av oss får ei god jul og en enda bedre start på det nye året. Spillerne har fortjent det, sier Kristiansen og legger til at følgende priser ble utdelt på La Perla:

* Årets toppscorer: Pål
* Årets blideste: Rebecka
* Årets kjeks: Elias
* Årets sjåfør: Jan Roger
* Årets trener: Geir
* Årets bauta: Kim
* Årets Kamerat (kåret av spillerne selv): Aleks

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: