Gatelagmagasinet populært hos Norsk Tipping

Keeper-Kjell og Pål fikk solgt en god del magasiner da Norsk Tipping inviterte Gatelaget til lunsj i egen kantine. - Vi solgte nok drøyt 60 blader, oppsummerer duoen på Gatelaget.

Annonse:

Magasinet 4-4-3 har vært til salgs et par uker allerede og lokalt har salget gått fint. Så langt har HamKam blitt solgt rundt 300 magasiner.

- 50 kroner av hvert eneste blad vi selger går til drift av laget vårt, og målet er å selge mer enn 500 blader, sier Kai Kristiansen, som legger til at akkurat nå er det ingen klubber i landet som selger flere magasiner enn HamKam.

- Dette er ingen konkurranse, men spillerne på laget vårt blir ekstra motivert av å sammenlikne salgstall, sier Kristiansen som mener et par timer på Norsk Tipping var perfekt initiativ fra en av norsk fotballs og HamKams aller beste og mest trofaste medspiller.

- Thomas Johansen, rådgiver profil og sponsor hos Norsk Tipping tok initiativet til å la Kjell og Pål selge magasiner i kantina og det er slike invitasjoner vi drømmer om. Magasinet vi selger holder høy klasse og i løpet av et par timer solgte vi litt flere enn 60 blader. Det er god uttelling, sier Kristiansen og skryter av innsatsen spillerne på laget legger ned.

- Ingen bør bli forundret om noen av spillerne på Gatelaget selger magasinet på ett eller flere av byens kjøpesenter de kommende dagene, sier Kristiansen og legger til at Gatelager mer enn gjerne kommer på liknende besøk hos andre lokale bedrifter og HamKam-venner.

Ønsker du å kjøpe bladet? Vipps 125 kroner til 712034. Bladet kan hentes hver ukedag hos administrasjonen i HamKam mot fremvisning av kvittering.

Bestilling kan også skje via mail: [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: