God start på begge omganger sørget for seier

VIDEO/BILDEGALLERI: Her legger Kobe Hernandez-Foster (bildet) ballen til rette for skudd. Skuddet sørget for kampens første, av flere mål:

HamKam 2 - Elverum 2 5-0 (3-0);

Briskeby, 13. serierunden i fjerde divisjon

Scoringer: 1-0 Kobe Hernandez-Foster (2`), 2-0 Amin Nouri (10`), 3-0 Benjamin Thoresen Faraas (19`), 4-0 Kobe Hernandez-Foster (49`), 5-0 Jonas Rasen (65`).

Dommer: Geir Nygård, Galterud IF

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Kristoffer Ring Voldhagen, Fernan Faerron (Oskar Sangnes, 61), Thorbjørn Kristiansen - Amin Nouri (Oskar Stenberg Øien 61), Arne Hopland Ødegård, Kobe Hernandez-Foster (Farzam Dadras 61), Morten Bjørlo (Yuriy Yakovenko 46), Eduards Daskevics (Enok Nausdal 46) - Benjamin Thoresen Faraas, Jonas Rasen

---------------------

HamKam startet oppgjøret bra og fikk uttelling umiddelbart. Kobe Hernandez-Foster tar to touch og avslutter fra 20 meter. Skuddet går via en Elverum-forsvarer og finter ut Elverum-keeperen.

Amin Nouri øker ledelsen til 2-0 med et hardt og flatt skudd fra hjørnet av sekstenmeteren. Ballen går mellom beina til en uheldig Elverum-spiller og i nettet.

Ti minutter senere er det flott angrep av hjemmelaget. Morten Bjørlo og Benjamin Thoresen Faraas spiller vegg inne i sekstenmeteren. Sistnevnte dribler av en mann før han smeller inn 3-0 fra fem meter.

HamKam fortsetter å styre første omgangen, uten å få flere baller i nettet.

Andre omgangen startet som den første. Kobe Hernandez-Foster scoret igjen tidlig i omgangen. Fire minutter ut i andre omgang får hjemmelaget frispark etter at hjemmedebutant, Enok Naustdal ble felt på 18 meter. Kobe skrur ballen i nettet.

Kampens siste mål ble scoret av Jonas Rasen. Det målet må han derimot dele med sin kamerat på venstresiden, Benjamin Thoresen Faraas. Unggutten fra Flisa holder dribleshow på venstresiden. Drar av tre sortkledde Elverumsinger før han setter fart inn i feltet og server Rasen foran mål.

Etter dette blir det en transportetappe og det blir mer og mer gåfotball jo lenger ut i omgangen man kom. 5-0 seier og tre poeng på hjemmelaget for HamKams rekrutter blir fasit.