Gode bidrag for landslagene

Julian Bakkeli Gonstad (bildet) og Halvor Rødølen Opsahl med 2 av 2 seiere for sine representative landslag:

Julian Bakkeli Gonstad spilte begge kampene fra start. Mot Belgia vant Norge U17 2-1 forrige uke hvor Julian spilte 62 minutter. I kamp to spilte de norske ungguttene mot Danmark. Finalekampen endte 3-3, hvor vår angriper sto for alle 3 målene! Lagene droppet straffekonkurranse for å avgjøre vinneren av finalen. En god opplevelse for vår mann som også fikk 90 minutter i beina.

På torsdag er han tilbake på Briskeby og klar for å være en del av G19-troppen som møter Brann G19 til NM kvartfinale på Briskeby klokken 16.30.

Halvor Rødølen Opsahl har startet EM-kvalifiseringen med 2 seiere, og Halvor spilte to fulle kamper for  Norge U21. Først slo Norges U21-lag San Marino 7-0 på bortebane før de i går slo til med samme sifre hjemme mot Latvia. Kampen ble spilt på Marienlyst i Drammen og Halvor var svært delaktig i 6 poeng og 14-0 i målforskjell ved å holde nullen i begge kampene.