Gatelaget 150920

Gode Korona-tall for Gatelaget

Det er fortsatt for tidlig å konkludere rundt hvilke konsekvenser korona har hatt, men det er lov å si at tallene for Gatelaget vårt ser veldig lovende ut.

Annonse:

56 fotballøkter har Gatelaget gjennomført etter at treningene kom i gang igjen 10. april. I tillegg kommer alle turene laget gikk i Hamars gater da fotball ikke var tillatt. På disse fotballtreningene har det i gjennomsnitt vært 12,3 spillere, og for de som lurer: det er et tall som minst er på høyde med de fleste Gatelagene i Norge. Bildet er tatt fra lagets trening tirsdag 15. september.

Etter 10. april har i alt 34 spillere vært innom treningene våre, i tillegg til 11 gjestespillere. Den siste gruppa er venner av spillere og laget, familiemedlemmer til spillere og trenere eller en del av støtteapparatet.

Om vi bryter tallene ytterligere ned fra korona-perioden finner vi følgende:

  •  Fem av spillerne er nå ute i jobb, enten i betalt jobb eller arbeidsutprøving. Minst en av disse har sikret seg betalt jobb i løpet av korona-perioden.
  • Tre av spillerne våre har startet på skole denne høsten. Alle disse tre er nå heltidsstudenter.
  • Fem av spillerne våre har funnet tilbake til fotballen og HamKam. Flere av disse etter ganske lange og tøffer måneder uten fotball.

- Vi er veldig stolte av disse tallene og ikke minst stolte over spillerne våre, kommenterer lagets trener, Kai Kristiansen.

- Som i all idrett er det viktig å se bak tallene. Det må vi også gjøre her i Gatelaget. Det er lett å juble for de som kommer seg ut i enten skole eller jobb, men alle vi i heiagjengen vet at vi må glede seg over alle - uansett utvikling. For noen av spillerne er det å møte på trening en like stor prestasjon som å få skoleplass. På samme måte som det å komme tilbake etter en sprekk kanskje er den aller tøffeste jobben av alle, sier Kristiansen som merker at interessen rundt laget og spillerne er stor i klubben.

- Det er tydelig at laget og spillerne betyr mye for mange som er glade i HamKam og mange lurer på hvordan det går med laget og om vi fortsatt trener. Derfor er det fint å kunne presentere noe av hva laget får til - også når vi ikke får lov til å spille kamper, sier treneren og legger til at laget trener hver uke tirsdag, onsdag og fredag klokka 12.00.

- Vi har alltid plass til nye spillere og den gjengen vi har nå er helt i verdensklasse når det gjelder å sørge for at nye spillere skal få en god opplevelse på Briskeby. På en god dag spiller vi også ganske god fotball, avslutter trener Kai Kristiansen.

Om du eller noen du kjenner kan ha lyst til å spille fotball - møt opp på trening, eller kontakt Kai på telefon 957 48 529.

 

 

Annonse fra Eliteserien: