Storkamp_16x9

Gratis inngang HamKam Kvinner - Grei

Med seier i serieåpning for begge lag sist helg, møtes HamKam Kvinner og Grei i den første hjemmekampen for sesongen LØRDAG 1400. Vi frir til publikum med GRATIS billetter levert av våre gode partnere, og maner til folkefest på Briskeby!

Annonse:

Endelig er sesongen i gang for alvor også for kvinnelaget. De grønnhvite slo Sarpsborg 08 3-1 på bortebane sist helg. Gjestene åpnet mot Sogndal og vant til slutt den kampen 2-0. Nå kan du få med deg to lag som ønsker å kjempe om opprykk i årets sesong, lørdag kl 1400 på Briskeby. Sola skal skinne, ny tribune skal tas i bruk, og vi har en drøm om matche publikumsrekorden på 1204 fra i fjor. Ta derfor med deg alle du kjenner og kom til Briskeby for å heie jentene fram – helt gratis!

Det vil KUN være inngang via OBOS-tribunen – solsiden på Brikeby – med egne kiosker/toaletter.

At det er GRATIS inngang hadde ikke vært mulig uten våre største samarbeidspartnere. Vi er veldig takknemlig for dette, og du kan regelrett hente gratis billett i HamKam-appen, eller via våre hjemmesider: https://hamkam.woow.no/home.

FAN ZONE FOR BARN OG UNGDOM

Rett utenfor stadion, mot Vangsvegen, vil det bli rigget til Fan zone. Lykkehjul, ansiktsmaling, skuddkonkurranse og salg av HamKam-produkter. I tillegg støtter HamKams herrespillere opp og skal skrive autografer!

Sjekk ut den nyeste episoden av Kamerater-podden, med Nathalie Jørgensen og Sara Bræk: https://www.hamkam.no/nyheter/den-er-grei

Vel møtt & heia Kamma

Annonse fra Eliteserien: