Grei gjennomkjøring mot Strømmen

Etter 2 x 30 minutter på HIAS mellom HamKam og Strømmen dro begge lag hjem med hvert sitt mål, og 60 nye minutter i banken:

HamKam - Strømmen 1-1 (0-1);

Treningskamp, HIAS IKS - 2 x 30 minutter

Scoringer: 0-1 Ukjent (8`), 1-1 Oliver Kjærgaard (32`)

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Kristoffer Ring Voldhagen, Fredrik Sjølstad, Thorbjørn Kristiansen (Iver Brodal 41) - Jesper Heggelund, Oliver Kjærgaard, Leo Haug Utkilen, Benjamin Thoresen Faraas, Jonas Rasen - Julian Gonstad, Jonas Enkerud.

-----------------------

Strømmen stilte til kamp på kort varsel, og foran 50 tilskuere på HIAS serverte hvert av lagene 1 mål.

Strømmen startet kampen best og satte også inn kampen første mål allerede etter åtte minutter, Alene med keeper var Strømmen-spilleren iskald og satte ballen i nettet bak Nicholas Hagen i Kamma-buret.

Etter hvilen var det et bedre Kamma-lag som entret kunstgresset på HIAS. Og allerede to minutter ut i omgangen setter Oliver Kjærgaard inn sin før Kamma-scoring. Jonas Rasen slår et innlegg fra venstre. Jonas Enkerud stusser til Kjærgaard som tar ned ballen og kontrollerer den kaldt og rolig i hjørnet med en god avslutning.

En god Strømmen-sjanse fem minutter før slutt reddes solid av Nicholas Hagen som dermed sørger for at det ender 1-1 under dagens treningskamp.