- Hadde god kontroll på kampen

Sandnes Ulf - HamKam 1-2 (0-2);

ØsterHus Arena, serierunde 12

Scoringer: 0-1 Rasmus Lindkvist (Bjørlo) (39`), 0-2 Jonas Enkerud (Eriksen) (41`), 1-2 Christian Landu Landu (61`).

Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF.

Gult kort: Ståle Sæthre, Espen Hammer Berge (Sandnes Ulf), Vetle Skjærvik, Aleksander Melgalvis (HamKam).

Rødt kort: Ingen.

HamKam (5-4-1); Julian Faye Lund - Aleksander Melgalvis, Vetle Skjærvik, Halvor Rødølen Opsahl, Rubén Alegre Guerra, Rasmus Lindkvist - Kristian Eriksen, Morten Bjørlo, Kristian Lønstad Onsrud (Niklas Rekdal, 85 min.), Emil Sildnes (Davod Arzani, 85 min.) - Jonas Enkerud.

------------------------------------

HamKam tok kommandoen fra start og var nære på å sette inn 1-0 ledelse allerede etter sju minutter. En god dødball fra Morten Bjørlo finner veien til pannebrasken til Aleksander Melgalvis. Sistnevnte får til en god heading, men Aslak Falch i Ulf-buret gjør en enda bedre redning og holder hjemmelaget inne i kampen.

Midtveis i første omgangen, etter at hjemmelaget har fått ha mer kontroll på ballen skaper de også en god mulighet på en dødball. Den blir stusset videre fra rundt straffemerket. Der er Julian Faye Lund nede som en tiger og får fistet ballen ut til hjørnespark. Strålende redining av Oppsal-gutten.

Emil Sildnes flikker et innlegg fra Kristian Eriksen i tverrliggeren etter halvtimen spilt før gjestene endelig skulle lykkes.

Morten Bjørlo vinner ballen oppe ved sekstenmeteren, beholder roen og drar av en mann før han legger ballen inn på bakerste fra høyresiden. Der kommer Rasmus Lindkvist ensom og dunker til ballen på halvvolley og bak en sjanseløs Falch i hjemmeburet.

Kun to minutter senere plukker Onsrud nedfallsfrukten etter en Eriksen-duell. Gjøvik-gutten spiller Eriksen på første touch som kommer alene med en Sandnes-Ulf stopper sammen med Enkerud. Eriksen spiller til Enkerud i det rette øyeblikket og målsniker fra Flisa banker ballen i mål via tverrliggeren.

Med tomålsledelse til pause var planen å gå ut for å drepe kampen med et nytt mål. Det ble det ikke noe av, og det ble spenning i kampen da Christian Landu Landu header ballen i mål bak Faye Lund med halvtimen igjen å spille.

Det ble en forsvarskamp siste halvtimen, men vertene skapte ingen flere sjanser og HamKam befester sin posisjon på toppen av tabellen før onsdagens hjemmekamp mot AaFK på Briskeby.

Har du ikke kjøpt billetter enda er det fortsatt noen billetter igjen. Kjøp i HamKam appen eller ved å trykke her!