Håkon fikk godkjent

Håkon T. Kristiansen har brukt året på å gjennomføre sin Uefa A-utdannelse. I går fikk han sammen med resten av sine trenerkollegaer godkjent under cupfinaleseminaret på Ullevåll:

Annonse:

UEFA A-lisensutdanningen er trinn 3 av 4 i NFFs trenerutdanningsstige.

Vi gjør oppmerksom på at innhold og struktur på NFF trenerutdanning er under revidering.

UEFA A-lisens er utdanningen for deg som ønsker å prege utviklingen av og prestasjonen til spillere og lag i norsk toppfotball i årene som kommer, også for deg som sikter videre mot Pro-lisens og hovedtreneryrket innenfor nasjonal og internasjonal toppfotball.

Utdanningen søker å videreutvikle din unike kompetanse og identitet og gjøre deg konkurransedyktig i ditt virke sett opp mot nasjonale og internasjonale referanser. Kurset skal gi deg forutsetninger for selvstendig å kunne jakte videre utvikling i takt med tiden og å bygge en profil og en hverdag med sikte på et langt virke i toppfotballen.

Utdanningsløpet vil stille høye krav i kombinasjon med støtte og oppfølging, og du må være villig til å invistere mye tid og av deg selv for å optimalisere utbyttet. Du vil møte dyktige forelesere og veiledere, hvor særlig relasjonen mellom deg selv og sistnevnte står sentralt i gjennomføringen.

Kurset varer minimum 6 måneder og er er programlagt med tre felles samlinger på ca 1 uke med tilhørende arbeidsoppgaver i mellomfase. Besøk til og av andre deltagere ila mellomfasene må påregnes. For å kunne få godkjent utdanningen, er 100% deltakelse en forutsetning.

Neste år skal Håkon trene G19 i Interkrets A og rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2. Våre unggutter er med andre ord i trygge hender.

Gratulerer Håkon! 

Annonse fra Eliteserien: