HamKam forlenger med Olsen, Rekdal og Frigård

PRESSEMELDING: HamKam forlenger med trenerteamet:

Annonse:

HamKam Fotball har i dag besluttet å fortsette samarbeidet med både sportssjef Espen Olsen, hovedtrener Kjetil Rekdal og assistenttrener Geir Frigård.  HamKam og den sterke sportslige trioen er alle enige om nye toårsavtaler.

«For HamKam var det svært viktig å signalisere både kontinuitet og større sportslige ambisjoner. Å velge Olsen, Rekdal og Frigård i nøkkelroller de neste to sesongene er noe vi i HamKam Fotball tror sterkt på. I 2020 var oppgaven å berge plassen i divisjonen etter en meget tøff sesongstart, noe spillerne og det styrkede sportslige apparatet klarte på imponerende vis. I 2021 er målet etablere oss blant de seks beste, sier daglig leder John Anders Rise, som kort beskriver trioen slik:

  • Sportsjef Espen Olsen levert et sterkt overgangsvindu i høst og kommer fortsatt til å være viktig for klubben både med spillerlogistikk og som bindeledd mellom utviklingsavdelingen og A-laget. Sportssjef Espen Olsen kommer til å kombinere jobben som sportsjef i HamKam med en 50 prosent stilling på Wang Toppidrett, Romerike.
  • Hovedtrener Kjetil Rekdal har i høst vist at han er rett mann til å lede laget og klubben mener han også er rett mann til å bringe oss videre opp.  Kjetil er en vinner og jakter alltid på forbedringer og suksess.
  • Assistenttrener Geir Frigård har en vanvittig arbeidskapasitet, er tydelig og er faglig og pedagogisk sterk. Hans erfaring med unge spillere på krets og landslag nyter vi veldig godt av.

For ytterligere kommentarer:
Daglig leder John Anders Rise   992 60 766

 

Annonse fra Eliteserien: