HamKam frykter fugleinvasjon

Vi oppfordrer Innlandet til å verne om setene sine på Briskeby

Annonse:

I går åpnet billettsalget til serieåpningen mot Lillestrøm. Det som skjedde etter at vi trykket på knappen kl 12:00 er første indikasjon på hva det innebærer å være en del av Eliteserien. Kanarifansen var tildelt felt C på Eidsiva-tribunen. De 750 setene forbeholdt bortesupportere forsvant i løpet av en halvtime, og fotballgale romerikinger stoppet ikke med det. 

Glem Bitcoins

På ulike Kanari-fora ble supportere oppfordret til å kjøpe billetter på nærliggende seksjoner, noe HamKam selvsagt ikke kan forhindre. LSK-supportere som ikke skal sitte på Felt C kan ikke være iført supportereffekter når de beveger seg inn på Briskeby. Den harde kjerne med Kanari vil derfor ønske å sitte (les: stå) i borteseksjonen. En billett til denne kan dermed få stor verdi om du har et hjerte i gult og svart. Lars, fra Harde Mottak meldte spøkefullt på Twitter at billetter til serieåpningen kunne være en god investering, trolig bedre en både Bitcoins og aksjer.

@forumlars var trolig en av dem som vekslet inn verdipapirene sine til billetter på Briskeby
@forumlars var trolig en av dem som vekslet inn verdipapirene sine til billetter på Briskeby

Det kommer til å bli fullsatt

Briskeby har en kapasitet på 6384 sitteplasser. Like før kl 18:00 lørdag kveld passerte vi 4000 solgte billetter. Det er med andre ord ikke rom for å vente med å sikre seg plass, selv om det er to måneder til kampen og Eliteserien sparkes i gang.

Like før kl 18:00 lørdag kveld passerte vi 4000 solgte billetter.

— Robert Kvålshagen, Billettansvarlig i HamKam

Ikke gå glipp av festen vi alle har ventet på. Kjøp billett før det er for sent, enten i HamKam-App'en eller på nett.

PS! Bildet i artikkelen er manipulert. Enhver likhet med Trygve S. Vedum's kostyme i Maskorama er tilfeldig og på ingen måte tilsiktet. 

Annonse fra Eliteserien: