HamKam har signert ung spiss

Jibril Antala Abubakar (21) har signert for HamKam. Den nigerianske spissen kommer fra den danske toppklubben FC MIdtjylland og binder seg til klubben halvannet år framover.

- Unggutten har utvilsomt potensial og vi håper at vi i HamKam kan få mye glede av Abubakar, sier sportssjef Espen Olsen, som legger til at klubben ønsker å gi spissen tid til å tilpasse seg norsk fotball.

Den nesten to meter lange spissen venter på arbeids- og oppholdstillatelse og det er derfor usikkert når spissen slutter seg til Kamma-troppen.

- Foreløpig har ikke Jibril en kruttsterk CV, men vi mener han er så spennende at vi ønsker å gi ham sjansen i HamKam. Vi ønsker jo å være en utviklingsklubb og da passer 21-åringen godt inn i måten vi tenker og jobber, sier Espen Olsen og legger til at den nye spissen skaper både konkurranse og bredde i spillertroppen.

- Vi har fått på plass en stall vi er fornøyd med utfra klubbens økonomiske muskler. Vi har signert både spillere som åpenbart styrker laget raskt og spillere som er på vei til å bli veldig gode fotballspillere. sier Olsen. 

Annonse fra Obos-ligaen: