HamKam Kvinner Elite og Wang i helhetlig samarbeid

Klubben er stolt av det tette og gode samarbeidet med Wang Toppidrett Hamar. Det gir felles synergier og gir seg også utslag på signeringsfronten i klubben. Muligheten til å ha tett oppfølging i hverdagen til spillerne er viktig for oss. Med Nathan Flight på trenersiden i Wang lykkes vi med dette. Vi er veldig fornøyd med å signere disse sju spillerne i HamKam Kvinner Elite.

Annonse:
 

Hovedtrener Nathan Flight setter noen ord på hver spiller;

Sigrid Vedum Wolla 
- Sigrid Wolla har utviklet mye det siste året og har muligheten til ytterligere steg i 2023. Hun er en sterk, fysisk stopper, som også har gode kvaliteter med ballen. 

Mille Stenerud
- Mille Stenerud har vist de første ukene at hun har en god fysikk, er duellsterk, og fine tekniske ferdigheter. 

Marie Nordbye
- Marie Nordbye har vært litt uheldig med skadeutfordringer det siste året, men så langt i 2023 har hun prestert godt i flere forskjellige roller, og er en spiller med tempo, presskvaliteter og kan beherske begge bein. 

Andrea Skarseth
- Andrea Skarseth var en viktig del av Fart-troppen i 2022 og har opparbeidet god erfaring på seniornivå til å være så ung. Hun er ærgjerrig en-mot-en defensivt, og har også en pasningsfot med fin rekkevidde. 

Emma Lundberg 
- Emma har et godt repertoar med venstrebeinet og i tillegg en god fysikk han kan plage motspillere med i 2. divisjon 2023. Hun beveger seg godt og vil skape sjanser. 

Maria Toftaker
- Maria Toftaker er en annen spiller med god erfaring fra 2022. En box til box midtbanespiller med mot og som ofte evner å spille fremover og skape sjanser for laget. 

Ina Nyland Larsen
- I Ina Nyland Larsen, har vi en rask back med solide defensive
ferdigheter. Hun er flink i posisjoneringsspillet og er tøff i duellene. 

Sportssjef Marius A. Overmo er veldig fornøyd med disse signeringene, og at Wangsamarbeidet i praksis fungerer meget godt. 

- Wang er for oss en veldig viktig faktor i vår måte å tenke helhetlig utvikling på. Ikke bare av fotballspilleren, men vi er opptatt av hele mennesket. Skal man utvikle seg og prestere, trenger man balanse i hverdagen. Det får Wang-jentene våre tilrettelagt gjennom et helhetlig opplegg med skole og idrett. Kjekt å kunne samarbeide med fagmiljøet der, til alles utvikling og alles beste. 

I Wangbygget på Storhamar var det også god stemning da vi kom i prat om samarbeidet mellom klubb og skole. 

- Vi på Wang Hamar er svært fornøyde med at vi har en samarbeidsavtale med HamKam Kvinner Elite. Det å ha en klubb med ambisjoner i nærheten gjør at vi ved Wang Hamar kan tilby de mest ambisiøse jentene i Innlandet et helhetlig opplegg i deres utvikling på skole og idrett. Vi har tett samarbeid da både hovedtrener i HamKam Kvinner Elite, Nathan Flight, og fysisk trener, Håkon Fosserud, er med på begge arenaer. Dette gjør at vi kan jobbe mot et felles mål om den helhetlige utviklingen av unge spillere i 16-19 års alderen. I tillegg til dette er det også en arena der jenter fra lokale klubber kan trene og studere sammen med de beste jevnaldrende spillerne i regionen, noe som også gjør at vi øker kvaliteten på spillerne i breddeklubbene, sier sportssjef for jentefotballen i Wang Hamar, Leif Nordli. 

Vi har tro på at godt samarbeid alltid gir bedre resultater - for utvikling og prestasjon - og ønsker de unge talentene velkommen til HamKam Kvinner Elite.

Annonse fra Eliteserien: