HamKam Kvinner slo Sarpsborg 08

På en Fart Stadion som badet i sol, ble ny trepoenger og ny smultring innkassert mot Sarpsborg 08 i vår femte seriekamp. 4 seire på rad og 12-2 i målforskjell, er beholdningen så langt.

Da kunstgresset på Briskeby er i sin første fase for utskifting, ble kampen lagt til gamle trakter – flotte Fartbana.

Scoring fra debutant Sanna Høeg allerede etter 7 minutter ga oss en god start på kampen. Vi var totalt sett det beste laget i denne kampen, men vi var ikke fornøyd med vårt duellspill og sjanseskaping. Dette ble adressert i pausa, og jentene tok tak i andre omgang. En cornerscoring etter 73 minutter, hvor Camitz jobber godt på andreball, gjorde at det ble en komfortabel seier for Kamma-jentene.

HamKam Kvinner fikk rullert bra på laget, etter en periode med en del skader og landslagsoppdrag. Kjekt at flere begynner å komme i gang igjen.

Neste hjemmekamp - allerede søndag 28.mai kl 13.00. Denne vil etter alle solemerker også bli spilt på Fartbana. Kom og støtt jentene videre.

Se videointervju av Nathan og målscorer i debuten, Sanna Høeg:

KAMPINFO:

82’  BytteSarpsborg 08

Ut:20. Nathalie Resaland

Inn:14. Johanne Kolstad

73’  Spillemål (2 - 0)HamKam

5. Linnea Bardo Camitz

68’   BytteHamKam

Ut:33. Selma Berget

Inn:23. Ina Nyland Larsen

Ut:11. Mina Kjørum

Inn:13. Nora Tømte

65’  AdvarselHamKam

11. Mina Kjørum

58’   BytteHamKam

Ut:21. Jennie Nordsveen Andersen

Inn:10. Linnea Holmsveen Moen

Ut:7. Sanna Elida Høeg

Inn:14. Mille Marie Fjeld Stenerud

45’  BytteHamKam

Ut:3. Andrea Skarseth

Inn:17. Selma Bakke

7’  Spillemål (1 - 0)HamKam