HamKam Kvinner vinner 3-0 over Sarpsborg 08

På en kaldt Sarpsborg Stadion var det gjestene som tok hjem 3 viktig poeng. En jevn innsats av alle og tre flotte mål tar vi med os hjem til Hamar

Sarpsborg 08 – HamKam:  –  (0-3);

Sarpsborg Stadion, 22.serierunde i 2.divisjon Kvinner avdeling 2, 25.oktober 2023

Scoringer: Selma Bakke (18’), Sara Bræk (50’), Nora Tømte (85’)

Dommer: Marit Hamel (Skaun BK)

Gult kort:  -

Rødt kort: -

HamKam Kvinner;

Beate B. Engeli – Tiril Grave(Haugen, 64’), Ina R. Andreassen, Sigrid Wolla, Marie Nordbye – Sara Bræk Linnea Moen, Sara Berntsen (64’), – Mina Kjørum, Sanna Høeg (Tømte 73’), Selma Bakke.

Selma Bakke med ennå et mål og flott opptreden

Kampen bølget frem og tilbake de første 20 minuttene. I den perioden skapte HamKam tre god muligheter på dødballer samt noen gode tilløp fra kantene hvor den ene resulterte i et flott angrep hvor Selma Bakke løp fra forsvarer og satte sikkert inn 0-1 til Kamma.

Etter 0-1 kontrollerte vi de meste av hva som skjedde på banen. Marie Nordbye hadde en tilsvarene mulighet som på 0-1 men ble sparket ned rett utenfor 16m. Frisparket til Sara Bræk var dessverre noen centimeter for høyt.

Første omgangen fortsatte med god kontroll av Kamma, men uten at vi skapte alt for mye.

I pausen vi justerte litt i presset og vi snakket også om tålmodighet med ball. Og i andre omgang tok vi kontroll fra start til slutt. Vi skapte åtte store målsjanser, men det var den første som gikk inn. Etter god gjenvinningsjobb av Bakke og Moen, havnet ballen i Sara Bræks føtter, som på første touch plasserte ballen i en høy bue over keeper og inn i mål fra 30m. 0-2 etter 50 minutter.

HamKam fortsatte å skape flere mål sjanser gjennom skudd av Linnea Moen, Selma Bakke, Nora Tømte, Mina Kjørum. De testet både stenger og en god Sarpsborg 08 keeper. Etter 85 minutter utfordret Julie Heggelund 1v1, kom seg rundt og slo et knallhardt innlegg som Nora Tømte møtte perfekt og styrte ballen i mål.

Kampen ender 0-3, på en komfortabel men kald kveld i Sarpsborg. Vi takker våre venner fra Sarpsborg08 og dommer teamet for kampen.

Neste kamp for Kamma jentene går på søndag kl12.00 mot Bossmo/Ytteren i Mo i Rana.