HamKam kvinner vinner over Kongsvinger

Dette var ingen stor kamp av hverken Kamma eller Kongsvinger, men Kamma vant, og vant fortjent.

Vi tok avspark og med det fikk vi et lite overtak, uten at vi skapte noe spesielt. Presspillet fungerte greit, og Kongsvinger fikk heller ikke til mye. Etter 20 minutter snudde kampbildet noe. Vi fikk større avstander i laget, pasningsspillet ble svakere, så KIL fikk mer kontroll med ball, uten at de skapte noe. Det ble med cornere som vi ryddet fint opp i, og fikk også noen gode kontringer. Tre ganger var Selma Bakke igjennom, men dessverre for oss så snek ballen seg på utsiden av stolpen. Rett før pause fikk Sara Bræk en kraftig stempling. Dette preget da også laget da vi gikk til pause på 0-0.

Pausepraten dreide seg om finne tilbake til presspillet fra de første 20 minuttene og å tro på at vi kunne vinne dette.

Andre omgang startet som den første sluttet. Kongsvinger hadde mye ball og fikk noen dødballer, men vi ryddet opp hver gang. Etter 54 minutter fikk vi corner. Ina Andreassen sendte ballen inn i boksen og der møtte Emma Lundberg corneren og stanget inn 1-0. Det var godt for hjemmelaget. Og etter dette så hadde vi god kontroll. 10 minutter etter 1-0, kopierte Ina og Emma 1-0 målet, og Kamma ledet fortjent 2-0. Emma fikk sjansen til å gjøre ekte hattrick, men keeper klarte å slå ballen via tverra og over mål.
 denne perioden så hadde vi flere store muligheter, og både Mille Stenerud, Selma Bakke og Linnea Moen kom veldig nær. Etter 87 minutter fikk Selma muligheten etter å ha utnyttet en feil i forsvaret til KIL. Alene med keeper satte hun den sikkert i mål og kampen var avgjort.

Vi var nærmere fire og fem enn KIL var redusering. Eneste skår i gleden var skaden til Sara Bræk.

Vi takker KIL, dommerne og de i underkant av 350 tilskuerne for kampen.

Kamp Info:

89' Spillemål (3 - 0) HamKam

17. Selma Bakke

87' Bytte HamKam

Ut:14. Mille Marie Fjeld Stenerud

Inn:33. Selma Berget

87' Bytte Kongsvinger

Ut:16. Julie Randen Ekre

Inn:24. Elise Rannveig Berglund

68' Advarsel HamKam

10. Linnea Holmsveen Moen

65' Spillemål (2 - 0) HamKam

19. Emma Holtet Lundberg

64' Bytte HamKam

Ut:16. Maria Øyberg Toftaker

Inn:21. Jennie Nordsveen Andersen

60' Bytte Kongsvinger

Ut:17. Henriette Thomassen

Inn:13. Nora Bakken Slaatten

55' Spillemål (1 - 0) HamKam

44' Bytte HamKam

Ut:6. Sara Bræk

Inn:19. Emma Holtet Lundberg

10' Bytte Kongsvinger

Ut:2. Elin Våde

Inn:19. Karen Amalie Østli Aasvestad